Ana SayfaÜnlülerPelin Öztekin'in Çağrısına Anadolu Ajansı' dan Cevap Gecikmedi...

İlgili Postlar

Pelin Öztekin’in Çağrısına Anadolu Ajansı’ dan Cevap Gecikmedi…

Geçtiğimiz hafta ünlü sanatçı olan babası Rasim Öztekin’in ölümüyle derin üzüntü yaşayan oyuncu Pelin Öztekin, sosyal medya sayfasından bir çağrıda bulundu.  Pelin Öztekin’in çağırısına Anadolu Ajansı’ dan Cevap Geldi. İşte Detaylar…

Rasim Öztekin ‘in Rol Arkadaşları Göz Yaşlarına Boğuldu

Pelin Öztekin’in Çağrısına Anadolu Ajansı’ dan Cevap Gecikmedi…

Usta Tiyatro ve sinema oyuncusu olan Rasim Öztekin, geçen hafta pazar günü evinde yaşadığı kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Yaklaşık İki gün yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Rasim Öztekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

“Benimle İletişime Geçebilirse Çok Sevinirim”

Babasının ani ölümüyle büyük acı yaşayan oyuncu Pelin Öztekin, Twitter sayfasından  bir paylaşım gerçekleştirdi. Pelin Öztekin, babası Rasim Öztekin’ in Galatasaray – Başakşehirspor maçında o fotoğrafını çeken kişiyi aradığını duyurmuşdu.

Sanatçı Rasim Öztekin Hayatını Kaybetti…

34 yaşlarındaki oyuncu Pelin Öztekin, “Babamın bu güzel karesini yakalayan foto muhabiri arkadaş abi benimle iletişime geçebilirse çok sevinirim. Fotoğrafın yüksek çözünürlüklü haline ihtiyacım var” ifadelerini kullandı.

Fotoğrafı Çeken Anadolu Ajansı Muhabiri Berk Özkan…

Rasim Öztekin’in o fotoğrafının, 2016 ‘da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da yapılan Galatasaray ile Başakşehirspor karşılaşmasında çekildiği sonunda ortaya çıktı. Merhum Rasim Öztekin’i fotoğraflayan kişi ise Anadolu Ajansı muhabiri Berk Özkan olduğu ortaya çıktı.

Berk Özkan yaptığı açıklamada, “Büyük usta Rasim Öztekin’i çektiğim fotoğrafın orijinali kurumumuz Anadolu Ajansı tarafından Pelin hanıma ulaştırılacak arkadaşlar. Merhum sanatçıyı rahmetle anıyor, tweet atarak etiketleyen, değer veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi…

Pelin Öztekin kimdir?

Rasim Öztekin
Rasim Öztekin

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler