Ana SayfaDedikoduHande Erçel Murat Can Akdoğan Aşkı Nasıl ve Ne Zaman Başladı?

İlgili Postlar

Hande Erçel Murat Can Akdoğan Aşkı Nasıl ve Ne Zaman Başladı?

Hande Erçel ve Murat Can Akdoğan aşkı bugün gündeme bomba gibi düştü. Bir süredir Kerem Bursin’le birlikte olduğu iddia edilen güzel oyuncunun meğerse gönlünü çoktan bir iş adamına kaptırmış olduğu ortaya çıktı. Peki Hande Erçel ve Murat Can Akdoğan aşkı nasıl ve ne zaman başladı? İşte detaylar;

Kerem Bursin Hande Erçel Hakkında İlk Kez Konuştu

Sen Çal Kapımı dizisinin Serkan’ı Kerem Bürsin ve Eda’sı Hande Erçel, sosyal medyada hayranları tarafından çok yakıştırılıyor. Set dışında da oldukça yakın olan ikilinin aşk yaşadıkları iddia ediliyor.

Başarılı oyuncu Kerem Bürsin, reklam aşkı yaşadıkları yönünde çıkan haberler karşısında sessizliğini bozdu. Bürsin, “Ben ona inanmıyorum. Öyle bir dünya yok, benim dünyamda öyle bir şey. PR için aşk yok. Biz de insanız, öyle bir şey söz konusu değil. Yapan var mı bilmiyorum, varsa da yazıklar olsun. Biliyorsunuz yalanın ömrü fazla sürmez zaten” dedi.

Hande Erçel ile başka bir projede yine birlikte oynamak ister misiniz?’ sorusuna yanıt veren Kerem Bürsin şu ifadeleri kullandı:

‘Dürüst olacağım, evet kesinlikle isterim. Güzel bir sinerji yakaladık. Bence bunu yakalayınca insan farklı karakterlerle de o kişiyle çalışmak ister. Bunun örnekleri burada da, Hollywood’da da var. Nedeni aşk değil. Aşk başka değerli bir şey. Bu sorular artık gelmesin, öyle bir şey olursa emin olun siz de bilirsiniz’

Hande Erçel ‘in İş Adamıyla Aşk Yaşadığı Ortaya Çıktı…

Hande Erçel Murat Can Akdoğan Aşkı Nasıl ve Ne Zaman Başladı?

Çiftin, nasıl tanıştıklarının ayrıntıları da ortaya çıkmaya başladı. İkilinin tanışmasına Murat Can Akdoğan’ın ablası Cansın Hacısoyu ve Hande Erçel‘in ablası Gamze Erçel Yıldırım vesile olmuş!

Hande Erçel Kimdir?

Ablaların Dostluğu Çok Eskiymiş

İki ablanın dostluğu eskiye dayanıyor. Hatta ablaların eşleri Hakan Hacısoyu ve Caner Yıldırım da arkadaş. Ablası sayesinde Hande Erçel’e tanışan Murat Can Akdoğan’ın, Erçel’i daha yakından tanımak istemesiyle başlayan süreçte şimdi aşk bacayı sarmış! Şimdilik ilişkilerini gizli tutmak isteyen çift, sosyal medyadan birbirini takip etmeye başlayınca yakayı ele vermişti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler