Ana SayfaÜnlülerPelin Öztekin 'in Paylaşımı Yürek Burktu

İlgili Postlar

Pelin Öztekin ‘in Paylaşımı Yürek Burktu

2 ay önce babası Rasim Öztekin’i kaybeden Pelin Öztekin’den duygusal paylaşım. Öztekin Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda babasına olan özlemini “Bir daha baba diyemeyeceğimi bilmek çok zormuş” ifadeleri ile paylaştı. Detaylar haberimizin devamında…

Baba Diyememek Zormuş

Rasim Öztekin 2 ay önce kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetmişti. Kızı Pelin Öztekin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda babasına olan özlemini şu cümlelerle dile getirdi;

“Eskiden sevdiğim 8 artık uğursuz. Her ayın 8’i çıkmaz sokak gibi ve sensizlik hala tam anlamını bulup da dile getiremediğim lanet bir çaresizlik. Bıraktığından daha dağınık buralar ve ben toparlamaya çalıştıkça tuttuğum, tutunduğum her şey paramparça! Alışacaksın diyorlar ama hiç sormuyorlar baba, ben alışmak istiyor muyum? Ne zormuş yaşadığım sensizliği anlatamamak, ne zormuş beklediğim telefonun hiç çalmaması, ne zormuş güçlü durmaya çalışmak, ne zormuş başımı dayadığım o omuzuna bir daha sığınamamak. Zormuş işte, bir daha baba diyemeyeceğimi bilmek çok zormuş!”

2-ay-once-babasini-kaybeden-pelin-oztekin-14118835_9250_m

Pelin Öztekin’in Çağrısına Anadolu Ajansı’ dan Cevap Gecikmedi…

Ben Sonunda Büyüdüm Baba

Babasının ölümünün ardından birlikte çekilen fotoğraflarını yayınlayan Öztekin şunları ifade etti:

“Her şey ne kadar hızlı, aynı gidişin gibi Babiş. Sanki dün kulağına “kal benimle, ben daha o kadar büyümedim” diye fısıldayan ben değildim. Sen yine erken davrandın kaptan! Yaka iğnesi gibi boynunda uyuttuğun, omuzunda taşıdığın, tekneden denize attığın, elinden tutup maça götürdüğün, babasını hayranlıkla sahnede izleyen, babasını ustası yapıp o yolda ilerleyen o minik kız çocuğu bir gecede büyüdü. Ben sonunda büyüdüm Baba.

Bugün bir hafta oldu, özlediklerinin, ustalarının, dostlarının yanına göçeli. Daha ne çok anı biriktirip, yaşananlara gülüp geçecektik, sen yine bana akıllar verecektin ben ‘Offf baba yaaa’ diye şımarıklık yapacaktım. Fazla erken değil miydi bu didişmeleri bırakıp gitmek için?

Sen benim ilk aşkım, kahramanım, hayranı olduğum dayanağımdın. Babalar kızlarının ilk aşkıdır lafını anlamayanlara inat o aşk en çok bize yakıştı Babiş. Yüzümün, gülüşümün en çok benzediği adam, babam. Senin kızın olmak benim için nasıl büyük bir gurursa, ömrüm boyunca senin yolundan gitmek de benim için o kadar kıymetli olacak. Elveda sana benim daimi yol göstericim.. İyi ki senin kızınım, İyi ki sen Babiş. Seni şimdiden çok özlüyorum.. Seni çok ama çok seviyorum Rasoş’um”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler