Ana SayfaDedikoduPelin Akil'den İkiz Çocuk Açıklaması

İlgili Postlar

Pelin Akil’den İkiz Çocuk Açıklaması

Pelin Akil, Hülya Koçyiğit’in sunumuyla TRT 2’de yayınlanan ‘Film Gibi Hayatlar’ programına konuk oldu. Pelin Akil’den ikiz çocuk açıklaması geldi. İşte Pelin Akil’in programda yaptığı çok özel açıklamalar;

Dizi İçin Binicilik Dersleri Alıyor

Dönem işlerinin kendisinin çok heyecanlandırdığını belirten Pelin Akil, “Dizi için hala at biniciliği dersleri alıyorum. Eğitimin sonu yok. Bu rol bana ilk geldiğinde, dönem işlerini de sevdiğim için çok heyecanlandım. O kostümleri ilk giydiğimde aynada kendime baktım ve ‘Bu ben miyim, neler çıkacak acaba?’ dedim. Tarih öğrenmek için sadece filmler ve diziler yeterli değil. Gerçekleri yansıttığı sürece tarihi dizilerin, hem iyileştirme hem de bir şeyler öğrenme anlamında çok önemli olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Pelin Akil’den İkiz Çocuk Açıklaması

“Çocuklarıma verebileceğim en büyük zenginlik, ileriye taşıyabileceğiniz sevgi. Onu vermeye çalışıyorum. Onlarla kaliteli, güzel zaman geçirmeye çalışıyorum elimden geldiğince” dedi.

35 yaşındaki güzel, ikiz çocuklarının olacağını öğrendikleri anı paylaştı: İkiz sahibi olmak inanılmaz bir şey. İkiz çocuklarımızın olacağını çok geç öğrendik, tek biliyorduk. O öğrendiğimiz anı çok net hatırlıyorum. Doktor monitöre bakakalmıştı. Suratı düştü, morali bozuldu. Anıl’la birbirimize bakıyoruz. ‘Herhalde kötü bir şey söyleyecek’ diye düşündük. Sonunda ‘İkiziniz olacak’ dedi. Anıl da ikiz, çok mutlu olduk. İkiz çocuk sahibi olmak çok zor ve çok emek isteyen bir şey. İlk başlarda anlamadık. Ama sonra ‘Allah’tan ikiz oldu’ diyoruz. İki tane kız çocuğum olması beni motive ediyor, bundan dolayı mutlu hissediyorum. En çok istediğim şey, ayakları üzerinde durmaları. En dikkat ettiğim ve özendiğim, güçlü ayakları üzerinde duran, iki tane kızım olsun. Kimseye ihtiyaçları olmadan. İkisi birbirinin elini tutarak hangi konuda hevesleri, yetenekleri varsa, neyde mutlu olacaklarsa onu yapmaları.

Pelin Akil Çocuklarını Paylaştı

“Arka Sıradakiler” Açıklaması

Oyunculuk kariyerine ‘Arka Sıradakiler’ dizisiyle başlayan Pelin Akil, “Çok başarılı bir işti. Gerçekten arka sıradaki çocukların hayatlarını anlatan bir hikayesi vardı. Yine yapılsa yine izlenirmiş gibi geliyor. Çünkü bu hikayeler devam ediyor. Arka Sıradakiler’den sonra kaç tane iş yaptım, hala Zehra diyorlar” yorumunda bulundu.

“Anıl’la Birbirimizi Çok Destekliyoruz”

Kendisi gibi oyuncu olan eşi Anıl Altan ile birbirlerini çok beslediklerini söyleyen sempatik oyuncu, “Zaten eşimle daha öncesinden çok yakın arkadaşlığımız vardı, sonra evlilik oldu. Birbirimizi çok destekliyoruz. Birlikte çalıştığımız çok zaman oluyor. Çok büyük bir artı bence” dedi.

Anıl Altan Kimdir?

Pelin Akil Altan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler