Ana SayfaDedikoduBerkay'dan Lolipop İsyanı!

İlgili Postlar

Berkay’dan Lolipop İsyanı!

Son dönemlerin en tartışmalı isimlerinden biri olan Gülşen magazin dünyasını kasıp kavurmaya devam ediyor. Ünlü isme şarkıcı Berkay Şahin destek verdi. Berkay’dan lolipop isyanı geldi. İşte detaylar;

“Takım Elbise Sevmiyorum”

40 yaşındaki popçu, “Moda yakışanı, kendine yakıştırdığını giymektir. Yeni çıkan ya da popüler ürün önemli değil. Kendime yakıştırdığımı giyiyorum. Zaten biliyorsunuz genelde şort ve terlikle geziyorum. Takım elbiseyi çok sevmiyorum, özel günler dışında tercih etmiyorum. Bana kalsa hayatımın sonuna kadar şort ve terlikle gezerim ama öyle olmuyor” dedi.

Berkay’dan Lolipop İsyanı!

Yazı çalışarak geçireceği için eşi Özlem Ada Şahin, çocukları Arya ve Zeynep Mira ile nisan ayında ABD’ye tatile gideceğini belirten Berkay, son dönemde giydiği kostümler ve sahne şovları nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Gülşen’e destek verdi.

Gülşen’in son çektiği klipteki iddialı sahneleriyle ilgili olarak ünlü şarkıcı, “Herkes kendine yakışanı giyiyor ve güzel de görünüyor bence. Gülşen’in yaptığı her şarkıyı ve duruşunu çok beğeniyorum, yakıştırıyorum. Huzurlu ve mutluysa kimseye bir şey demek düşmez. Mutlu bir kadın, belli huzurlu ve güzel de ailesi var” ifadelerini kullandı.

Demet Akalın’dan Gülşen’e Gönderme

“Dizilerde İnsanlar Birbirini Silahla Öldürüyor”

“Bu tür kliplerin Türk aile yapısına zarar verdiği” görüşüne katılmadığını dile getiren popçu, “Lolipop yemenin aile yapısına aykırı bir durumu mu var? Dizilerde insanlar birbirlerini silahla öldürüyorlar, kadına şiddet gösteriliyor. Bence bunların incelenmesi lazım” şeklinde konuştu.

Berkay Şahin Kimdir?

“Kendi Hayatından Sorumlu”

Berkay, erkek şarkıcıların kadınlar kadar cesur işlere imza atıp atmayacağı sorusu üzerine ise espri yapıp, “Lolipop mu yiyeyim şimdi?. Bu konu hakkında ahkam kesebilecek bir durumda değilim. Gülşen de o kostümle mutluysa, onu giydiği için mutludur. O da kendi hayatından sorumludur” açıklamasını yaptı.

Gülşen’den Sert Yanıt

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda görüntülenen Gülşen, “İddialı kıyafetlerinizle sizi eleştirenlere mesaj mı vermek istiyorsunuz?” sorusuna cevap vermişti.

45 yaşındaki şarkıcı, “Ben sadece işimi yapıyorum, konserlerimi veriyorum. Hayatıma devam ediyorum. Önümde inanılmaz bir konser yoğunluğu var, onlara hazırlanıyorum. Yeni şarkılarımı yazıyorum. Benim hayatım bundan ibaret” dedi.

Ozan Çolakoğlu kimdir

Gülşen kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler