Ana SayfaDizilerPayitaht Abdülhamid​ İlk Bölümüyle Ekranlara Geldi!

İlgili Postlar

Payitaht Abdülhamid​ İlk Bölümüyle Ekranlara Geldi!

TRT 1’de yayınlanmaya başlayan yeni dizi Payitaht Abdülhamid ilk bölümü ile dün akşam ekranlara geldi.

Son dönemlerde farklı tarihi kişilerin ekranlara getirildiği TRT 1, yeni bir tarihi diziyi daha ekrana getiriyor. Payitaht Abdülhamid adı verilen yeni dizi, dün akşam itibari ile ilk bölümü ile yayınlandı. Osmanlı İmparatorluğu’nun konu edinildiği dizide, özellikle zorlu dönemde imparatorluğu kurtarmaya çalışan Payitaht Abdülhamid’in yaşadıkları ekrana getirilecek.

33 Yıllık Taht Süresi!

Abdülhamid’in 33 yıl boyunca tahtta kalması, Osmanlı tarihi için Abdülhamid’i çok daha önemli kılarken dizide bilinmeyenler ve tarihin farklı yönleri anlatılacak. 1876 yılı itibari ile başlayacak dizi, özellikle kadrosuyla da oldukça dikkat çekici.

Payitaht Abdülhamid İlk Bölümü Çok Sevildi

Dizinin ilk bölümü özellikle totalde çok iyi sonuçlar aldı. Kocaeli Seka Film Platolarında hazırlanan özel platoda çekilen dizi, Serdar Akar tarafından yönetiliyor. Dizinin başrolünde ise Bülent İnal var. Sevilen oyuncu, ilk bölüm itibari ile Abdülhamid’i canlandırırken, ilk bölümdeki performansı etkileyici bulundu.

Reyting Sıralamasına Girdi

İlk bölümüyle yüksek izlenme almayı başaran dizi, AB grubunda 2. sırada yer aldı. Dizinin tekrarı dahi oldukça ilgi gördü ve dizinin tekrarı 10. sırada yer aldı.

Dün akşam AB reyting sonuçlarına göre ilk sırada Survivor yer aldı. Survivor gibi iddialı bir yapımın ardından dizi ikinci olarak büyük bir başarıya ulaştı. Özellikle bu başarı sonrasında dizinin çok daha yüksek izlenme oranlarına ulaşması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler