Ana SayfaDizilerKurtlar Vadisi Pusu TRT 1'de Mi Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Kurtlar Vadisi Pusu TRT 1’de Mi Yayınlanacak?

Kurtlar Vadisi Pusu için yeni bölümler oldukça merak edilirken, pek çok iddia da gündeme gelmeye devam ediyor.

Yeni sezonda ekranlarda yayınlanmayan Kurtlar Vadisi Pusu için son günlerde en çok gündeme gelen iddia, dizinin TRT 1’de yayınlanacağı. RT ile Pana Film arasında görüşmelerin yapıldığı dahi iddia ediliyor. Bu bakımdan Kurtlar Vadisi Pusu için TRT 1 devreye girebilir. Ayrıca bu anlaşma Kurtlar Vadisi Darbe filmini de kapsayacak.

Darbe’nin Hakları TRT’ye Verilecek

Gündemde yer alan iddialara göre Kurtlar Vadisi Darbe filmi için de TRT ile anlaşma yapılacak. Bu anlaşma ile birlikte Kurtlar Vadisi Darbe’nin yayın hakları TRT’de olacak ve film ilk olarak TRT’de yayınlanacak.

Perşembe Akşamları Yayınlanacak

Dizinin TRT’de başlaması halinde dizi yine aynı gece ekranlara gelecek. Perşembe akşamları televizyonda ekranlara gelecek dizinin yeniden yüksek izlenme oranlarına ulaşması bekleniyor. Gündemde yer alan bu iddialar sosyal medyada da yer bulurken, henüz konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Fakat önümüzdeki günlerde Pana Film ya da kanal yönetimi tarafından konuyla ilgili açıklama yapılması mümkün görünüyor.

Dizinin bu doğrultuda 2017’nin Eylül ayı itibari ile yeni sezona yetiştirilmesi bekleniyor. Bu bakımdan bu sezonu es geçecek Kurtlar Vadisi Pusu, gelecek yayın dönemi itibari ile kaldığı yerden devam edecek ve sevenleriyle yine buluşacak. Bu haberler izleyenler için oldukça heyecan yaratırken, bu konuda net açıklama yapılabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler