Ana SayfaDizilerSurvivor İlhan Mansız, oyuna neden çıkmadı?

İlgili Postlar

Survivor İlhan Mansız, oyuna neden çıkmadı?

Kıyasıya mücadelenin heyecanının yaşandığı Survivor 2017’nin dün akşam yayınlanan bölümünde dokunulmazlık mücadelesi vardı. İlhan Mansız, dokunulmaz oyununda best – off’a çıkmadı. Mansız, neden oynamadı. Yanıtı haberimizde…

İlhan Mansız neden oynamadı?

TV 8 ekranlarının ilgiyle takip edilen reyting rekortmeni yarışma programı Survivor 2017’nin dün akşam yayınlanan bölümünde yine kıran kırana bir mücadele vardı. Ünlüler ve gönüllüler takımının nefes kesen karşılaşmasının ilk turunda başarılı şekilde yarışan İlhan Mansız, best – off’a çıkmadı. Mansız’ın oyuna katılmaması merak uyandırmıştı.

Kendini riske atmak istemedi

Best – off’a çıkmayan İlhan Mansız, mücadelede sakatlık olma ihtimali sebebiyle kendini riske atmak istemediğini ve takıma zarar verebileceği ihtimaline karşı mücadelede yer almadığını ifade etti.

İlhan Mansız, “Dokunulmazlık oyununda ben de best-off’a çıkabilirdim, ama çıksaydım adalem yırtılabilirdi veya yüzde 100 performansımı sergileyemezdim. Yani takıma zarar verebilirdim. O anlamda daha dürüst olunması gerekiyor.” diye konuştu.

Yarışmada haftanın ilk dokunulmazlık oyununun kazananı gönüllüler takımı, ikincisinin kazananı ise ünlüler takımı oldu. Eleme adayları ise, Sabriye ve  Fatih’in ardından Sadin ve Erdi oldu.

İlhan Mansız kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler