Ana SayfaÜnlülerPamela Konserinde Coşturdu!

İlgili Postlar

Pamela Konserinde Coşturdu!

İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni buluşma noktası ve en çok bilinen Kartal Anatolium Marmara Avm’nin Cumartesi konserlerinde bu hafta sahne Pamela’nın oldu. Sevilen şarkıcı şarkılarını sevenleri için seslendirdi.

Unutulmayacak Anlar Yaşandı!

Her hafta sevilen isimleri ağırlayan ve her hafta sevilen isimleri ziyaretçileriyle buluşturan Anatolium Marmara Avm’nin Kral Pop Radyo’nun medya sponsoru  olduğu konserleri, büyük ilgi görmeye devam ediyor. Haftasonu alışverişi için geldikleri Anatolium Marmara’da konser izleme keyfi yaşayan alışverişseverler; Pamela’nın sevilen şarkılarıyla unutamayacakları bir gece geçirdiler. Pamela eski ve yeni şarkılarını ard arda söylemesi sevenlerini daha da coşturdu. Alışverişe gelen tüm müzikseverler hep birlikte mutu anlara tanık oldular.

Pamela kimdir?

Bu Şarkılar Çıktığında Siz Kundaktaydınız!

Sahneye çekici siyah şortlu tulumu ve dekolte büstiyeri ile çıkan Pamela’nın sahne coşkusu, konserinin ilk dakikalarından, konserin sonuna kadar devam etti. Eski hit şarkılarını da repertuarına alan Pamela, kendisine eşlik eden coşkulu kalabalığa: “Bu şarkıları büyük bir coşkuyla alkışlıyorsunuz, eşlik ediyorsunuz ama, bu şarkılar çıktığında siz kundaktaydınız!” yorumunu yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler