Ana SayfaKimdirÖznur Serçeler Kimdir?

İlgili Postlar

Öznur Serçeler Kimdir?

Günümüzde ise Erkenci Kuş adlı dizide Sanem’in ablası Leyla karakterine hayat veren Öznur Serçeler Kimdir? Öznur Serçeler Biyografisi hakkında bilmek istedikleriniz haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Öznur Serçeler Nerelidir? Öznur Serçeler Kaç Yaşında? Öznur Serçeler Hangi Burç?

Öznur Serçeler, 1 Ocak 1987 tarihinde Kayseri’de dünyaya gelmiştir. 30 yaşında olan güzel oyuncu Oğlak burcudur.

Öznur Serçeler Kimdir?

Öznur Serçeler, eğitimine ilk başta Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü’nde başlayıp; Bilkent Üniversitesi’nde devam etmiştir.
İlk oyunculuk deneyimini ise 2011 senesinde rol aldığı Hayat Devam Ediyor dizisi ile yaşamış; Emret Komutanım, Aşkın Kanunu, Boynu Bükükler, Evli ve Öfkeli, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde rol alırken; Karışık Kasetler, Deccal, Herşey Aşktan ve Hayati Tehlike sinema filmlerinde yer aldı.
Star Tv ekranlarında yayınlanan; Can Yaman, Özge Gürel, Hakan Kurtaş, Alara Bozbey, Necip Memili, Türkü Turan, İlayda Akdoğan gibi bir çok ünlünün rol aldığı Dolunay adlı  dizinin kadrosunda yer aldı ve Fatoş karakterine hayat vermiştir.

Günümüzde ise Erkenci Kuş adlı dizide Sanem’in ablası Leyla karakterine hayat vermektedir. Dizide Can Yaman (CAn Divit), Demet Özdemir(Sanem Soysal), Öznur Serçeler(Leyla Aydın), Özlem Tokaslan(Mevkıbe), Berat Yenilmez(Nihat), Deren Keskin çok başarılı ve hırslı bir kadın. …, Sibel Şişman(Güliz), Ahmet Somers(Aziz), Tunalı(Avukat Metin), Oğuz Okul(Rıfat) gibi oyuncular yer almakta.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler