Ana SayfaKimdirTunca Aydoğan Kimdir?

İlgili Postlar

Tunca Aydoğan Kimdir?

Günümüzde ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide Muzi karakterine hayat veren Tunca Aydoğan Kimdir? Tunca Aydoğan biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Tunca Aydoğan Nerelidir? Tunca Aydoğan Kaç Yaşında? Tunca Aydoğan Hangi Burç?

Tunca Aydoğan, 10 Haziran 1967 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu 51 yaşında ve İkizler burcudur.

Tunca Aydoğan Kimdir?

Tunca Aydoğan, çocukluk çağında müziğe ilgi duymuş ve piyano eğitimi almıştır.

Müzik dışında oyunculuk ile ilgili kariyer planlaması yapmış sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Üniversite yıllarında Zeliha Berksoy, Oğuz Aral, Müşfik Kenter ve Cihan Ünal gibi usta oyunculardan oyunculuk eğitimi almıştır.

Üniversite mezuniyetinden sonra İstanbul Bakırköy Belediyesi Şehir Tiyatrolarında görev almaya başlamış, bir televizyon filminde reji asistanlığı ve oyuncu olarak sinema dünyasına ilk adımını atmıştır. Ekran severler tarafından özellikle Yılan Hikayesi adlı dizide hayat verdiği karakter ile tanınan Tunca Aydoğan aslen Ankara doğumludur.

Yılan Hikayesi dizisi dışında Çaylak, Ayva Sarı Nar Kırmızı, Tutkunum Sana, Kara İnci, Her Halimle Sev Beni, Nakş-ı Dil Sultan, İffet ve Aşk Yeniden adlı projelerde yer almıştır.

Günümüzde ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide Muzi karakterine hayat vermektedir. Dizide Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Mustafa Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Ozan Akbaba, Kenan Çoban, Turgay Tanülkü, Sevinç Gürşen, Sabina Toziya, Y.Emre Yıldırımer, Savaş Özdemir, Hakan Karsak gibi ünlü isimler yer almakta.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler