Ana SayfaÜnlülerÖzge Ulusoy'dan Hacı Sabancı'ya Mesaj mı Var?

İlgili Postlar

Özge Ulusoy’dan Hacı Sabancı’ya Mesaj mı Var?

Özge Ulusoy’dan Hacı Sabancı’ya mesaj mı var? Ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy, uzun süre birlikte olduğu ve olaylı bir şekilde ayrıldığı eski aşkı Hacı Sabancı ile birlikte sık sık gittiği otelden yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Ünlü mankenin sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yaptığı hangi paylaşım ile Hacı Sabancı’ya gönderme yaptığı iddia edildi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Yeliz Yeşilmen’den Özge Ulusoy’a Gönderme!

Özge Ulusoy’dan Hacı Sabancı’ya mesaj mı var?

Ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy, büyük bir aşk yaşadığı eski sevgilisi Hacı Sabancı ile birlikte sık sık gittikleri Paris’teki otelden yaptığı paylaşımla takipçilerinin kafasını karıştırdı.

Altı yıl süren birlikteliklerini geçtiğimiz yıl olaylı bir şekilde bitiren Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı, uzun süre magazin gündeminde üst sıralarda yer almıştı.

Hacı Sabancı, Özge Ulusoy’un cep telefonunda yakaladığı mesajlar üzerine bu ilişkiyi bitirmiş ve ünlü manken hakkında şok suçlamalarda bulunmuştu.

Hacı Sabancı, Ulusoy’u topa tutmuştu!

Magazin basınına yansıyan bu iddiaları doğrulayan ve bir açıklama yapan Hacı Sabancı, ünlü manken hakkında şunları söylemişti:

“Nisanın ilk haftası Londra’ya tatile gittik. Özge’nin uykusu geldiği için erkenden uyudu ben de normalde Özge’nin telefonuna bakmam ama o gün içimden bir ses bakmamı söyledi. Whatsapp mesajlarını görünce beynimden vurulmuşa döndüm.

Mesajların hiçbiri masumiyet içermiyordu!

Özge’nin, bir sırdaşıyla yaptığı ailem ve yakınlarım hakkında küfür, yalan ve hakaret içeren mesajlarını okudum. O an ayrılmaya karar verdim. Mesajların hiçbiri masumiyet içermiyordu.

Mesajlarda ‘Beni istemiyorlar, çok üzülüyorum’ gibi şeyler yazmıyordu. Direkt, planlama, hakaret ve nefret içeriyordu. Yazışmaları okuyunca Özge’nin beni sevmediğini anladım. Aileme hakaret etmişti. Ben onun için bir projeymişim, meğer benden nefret ediyormuş.

Yaşanan herşey yalanmış!

Medyada bu ilişkinin altı yıl sürdüğü söyleniyor ama toplam dört yıl sürdü. Ve bu dört yıl boyunca yaşanan her şey yalanmış. Bütün o mesajları gördüm. Medya lütfen o kıza mağdur rolünü oynatmasın; asıl mağdur olan benmişim.”

Özge Ulusoy'dan Sabancı'ya mesaj mı var?
Özge Ulusoy’dan Sabancı’ya mesaj mı var?

Özge Ulusoy kimdir?

Sabancı’yı unutamadı mı?

Olaylı ayrılığın ardından önceki gün Paris’e giden ve daha önce Hacı Sabancı ile defalarca kaldığı bilinen oteli ve odayı seçen Özge Ulusoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Acaba Özge, Sabancı’ya mesaj mı gönderiyor?” dedirtti.

Daha önce Sabancı ile birlikteliğinde kaldığı odayı seçen ve odadan yaptığı paylaşıma kalp çizen ünlü manken, şimdilerde sosyetik güzel Nazlı Kayı ile birliktelik yaşayan Hacı Sabancı’yı unutamadığı yönünde algılandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler