Ana SayfaDizilerÖzge Özpirinçci Fi Dizisindeki Rolüyle Çok Konuşulacak!

İlgili Postlar

Özge Özpirinçci Fi Dizisindeki Rolüyle Çok Konuşulacak!

Son dönemlerin en çok konuşulan dizilerinden olan Fi dizisi özellikle Özge Özpirinçci’nin konuk olmasıyla daha fazla dikkat çekti.

Yeni diziye başlayan ve özellikle sevişme sahneleriyle gündemde yer alan Özge Özpirinçci’nin bu anlardaki görüntüleri oldukça dikkat çekti. Daha önce de yeni dizide cesur sevişme sahnelerinin olması ve oyuncuların çok iyi bir performans sergilemesi, gündemde yeni dizinin konuşulmasını sağlamıştı. Konuk oyuncu olarak diziye katılan Özge Özpirinçci de cesur sahneleriyle kısa süre içerisinde sosyal medyada konuşmayı başardı.

Fi Dizisi Türkiye’de Özel Bir Yapım Olacak

Fi dizisi özel bir kitap üçlemesinden uyarlanarak Türkiye’de çekilmeye başlandı. Özel bir yayın platformu üzerinden izleyenlere sunulan Fi dizisinin bu sevişme sahneleri oldukça konuşuluyor. Oyuncuların bugüne kadar rol aldığı filmlerde bu kadar cesur olmaması oldukça dikkat çekerken yapılan açıklamalarda dizinin ilk 5 bölümünde Özge Özpirinçci’nin olacağı belirtildi.

Özge Özpirinçci’nin yanı sıra Türkiye’nin en sevilen kadın oyuncularından olan Berrak Tüzünataç, Serenay Sarıkaya da benzer sahnelerde yer almıştı. Özge Özpirinçci’nin özellikle filmdeki ilk sahnesinin Ozan Güven ile sevişme sahnesi olması ise ilginç bir tesadüf oldu.

Eğlenceli, sempatik ve seksi bir karakter olarak dizide rol alan Özge Özpirinçci, verdiği cesur pozlarıyla önümüzdeki günlerde en çok konuşulan kişilerden birisi olacak. Dizisinin özel platform üzerinden yayınlanması ve böylesine iddialı bir yapım ile kişilere internet üzerinden sunulması, geleceğin dizi sektörü hakkında da çok farklı ipuçları sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler