Ana SayfaDizilerKısmetse Olur 6 Nisan Fragmanı Yayınlandı

İlgili Postlar

Kısmetse Olur 6 Nisan Fragmanı Yayınlandı

Kısmetse Olur 6 Nisan fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda en çok dikkat çeken bölümlerden bir tanesi programın sunucusu Seda Akgül’ün adaylara sert bir şekilde uyarı yapması oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve özellikle gündüz kuşağının en çok sevilen programlarından birisi olan Kısmetse Olur’da son dönemlerde oldukça farklı gelişmeler yaşanıyor. Adayların birbirine karşı sert tutumları ve evden gerilimin eksik olmaması, yapım ekibini de oldukça kızdırırken konu ile ilgili Seda Akgül’ün uyarısı yeni bölümde dikkat çekiyor.

Kısmetse Olur 6 Nisan Fragmanı Çok Sert!

Kısmetse Olur 6 Nisan fragmanı yayınlandıktan sonra özellikle evdeki tansiyon seviyesinin artması nedeniyle Seda Akgül’ün tüm yarışmacılara uyarı yaptığı görülürken, fragmanda adaylardan bir tanesine uyarı verilebileceği de konuşulmaya başlandı.

Seda Akgül tarafından yapılan açıklamalarda böyle bir şey yapan veya teşebbüs eden kişinin evin kapısından içeri dahi giremeyeceğinin belirtilmesi tüm dikkatlerin bu yöne çevrilmesine neden oldu. Özellikle Seda Akgül’ün bu sözleri ile neyi ifade etmeye çalıştığı ve kimi hedef aldığı oldukça merak edildi.

Kısmetse Olur 6 Nisan fragmanı yayınlandıktan sonra özellikle bu görüntülerin görülmesi bugün için izleyenlerde büyük bir merak uyandırdı. Bu bakımdan bugün yayınlanacak olan programın diğer bölümlere göre daha çok izlenme alması bekleniyor. Üstelik yeni bölümde yaşanacak olaylar arasında Adnan ve Didem’in buluşması, Didem’in annesinin Adnan’a nasıl yaklaşacağı ve bu çiftin evde bugün neler yaşayacağı da yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler