Ana SayfaDizilerTürkiye'de Puhu TV Çok Sevildi

İlgili Postlar

Türkiye’de Puhu TV Çok Sevildi

Türkiye’de Doğuş Grubu tarafından finanse edilen ve online televizyon platformu olarak duyurulan Puhu TV kısa süre içerisinde yüksek kullanım oranlarına ulaşmayı başardı.

Özellikle özgün içerikleriyle izleyenlerine farklı diziler ve yapımlar sunmaya başlayan Puhu TV, bu sayede kısa süre içerisinde kullanıcı oranını da artırmayı başardı. Geçtiğimiz günlerde yapılan tanıtımlarda Fi adı verilen yeni dizisiyle yeniden izleyenlerine farklı ve özgün bir yapım sunmayı başaran Puhu Tv’nin bugüne kadarki süreç içerisinde istatistikleri de paylaşıldı.

6.5 Milyon Kişi Giriş Yaptı

Son iki aylık süreç içerisinde Puhu TV’nin 6,5 milyon tekil ziyaretçi aldığı belirtilirken mobilden izlenme oranlarının yüzde 40 olduğu belirtildi. Kullanıcılar tarafından 21 bin değerlendirmenin yapıldığı ve değerlendirmenin 5 üzerinden 4,7 olduğu belirtildi. Bu not dahi Puhu TV’nin ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.

Puhu TV üzerinden izlenme konusunda da rakamlar oldukça yüksek. Öyle ki platform üzerinden dizi ve film gibi farklı yapımları izleyen kullanıcılar toplamda 12 milyon saat video izleme süresine ulaşılmasını sağladı. Türkiye’de ücretsiz bir şekilde yayınlanan dizilerin tekrarları filmler ve özel yapımlar ile kullanıcılara sunulan Puhu TV, aynı zamanda farklı platformlar üzerinden de izlenebildiğinden dolayı daha fazla kişinin sistemi kullanmasını sağlıyor.

Öyle ki normal platform ve televizyonlarda kişilerin tekrar izleme ya da kendine özgü bir yayın akışı oluşturma şansı yok. Fakat Puhu TV kişilerin kendine göre yayın akışı oluşturma noktasında da oldukça cazip bir seçenek sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler