Ana SayfaDedikoduÖzel Haber... Erkan Özerman 'dan Şok Açıklamalar “Onu Çöpten Çıkardım”

İlgili Postlar

Özel Haber… Erkan Özerman ‘dan Şok Açıklamalar “Onu Çöpten Çıkardım”

Meslek hayatında 63. yılını kutlayan Erkan Özerman, Sinemaport yazarlarından Alper Ergez’e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tüm Detaylarıyla çarpıcı Açıklama Haberimizde…

Duayenden, Aras’a Mektup…

Özel Haber… Erkan Özerman ‘dan Şok Açıklamalar “Onu Çöpten Çıkardım”

“Mankenliğin Yaşı Yoktur”

1989’da kurduğu Best Model of Turkey ve Best Model of the World ile sektöre birçok önemli isim kazandıran Erkan Özerman, geçtiğimiz yıl düzenlenen 33. Best Model of Turkey’in 1.’si Melisa İmrak’ın 15 yaşında olmasıyla tartışmaların odağı olmuştu. Özerman konuyla ilgili Sinemaport’a verdiği röportajda, “Mankenliğin yaşı yoktur. Üç yaşında bir çocuk da altmış yaşında bir kadın veya erkek de manken olabilir.” açıklamasını yaparak tartışmalara son noktayı koydu.

“Başka İşlere Yönelmek Zorunda Kaldılar.” 

Erkan Özerman verdiği röportajda modellik mesleğinin geçmişten günümüze değişimiyle ilgili de dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Erkan Özerman, “Modellik eskiden çok daha ciddi bir şekilde Türkiye’de yapılıyordu. Dolayısıyla yurt dışından gelen mankenlerle başka bir şekil aldı. Bu durum Türkiye’deki kendi mankenlerimiz için çok zararlı oldu. O yüzden mankenler dizi, sinema veya reklam gibi başka işlere yönelmek zorunda kaldılar.” ifadeleriyle neden modellerin televizyon sektörüne son zamanlarda daha çok yöneldiklerini açıkladı.

Erkan Özerman: Hayatım Film Olsa Rasim Öztekin’in Oynamasını İsterim!

Erkan Özerman, “Hayatınızı bir sinema filmi yapmayı düşünseniz, bu projede kimlerin rol almasını istersiniz?” sorusuna ise usta oyuncu Rasim Öztekin’in ismini söyleyerek, “Çünkü Rasim her türlü rolde her zaman başarılı olan Galatasaray Lisesi’nden genç bir kardeşimdir. Tabii bana göre çok genç…” açıklamasını yaptı.

Erkan Özerman Kimdir?

“O Dosyalar Çoktan Kapandı”

Kıvanç Tatlıtuğ 2002 yılında katıldığı Best Model of Turkey ve Best Model of the World yarışmalarından birincilikle ayrılarak televizyon dünyasına da ilk adımını atmıştı. Yakışıklı oyuncu ile Best Model yarışmalarının kurucusu Erkan Özerman’ın mahkemelik olması da yıllarca tartışmalara neden oldu. Özerman, Kıvanç Tatlıtuğ ile geçmişte yaşanan davalar hakkında, “Hepsini kazandım ama o dosyalar çoktan kapandı.” ifadelerini kullandı.

Erkan Özerman Burak Özçivit İçin…

“Onu Çöpten Çıkardım” Gerçekten Dedimi?

Atv ekranlarında izleyici ile buluşan Kuruluş Osman’ın yıldızı Burak Özçivit de 2005 yılında düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasından birincilikle ayrılan ve sektöre bu yarışmayla giriş yapan isimlerden biriydi. Burak Özçivit’in Best Model of Turkey kazanma hikayesini Sinemaport’a anlatan Erkan Özerman, “Burak Özçivit için “onu çöpten çıkardım” diye hiçbir açıklama yapmadım. Burak bir gün kendisi televizyonda “Best Model’in müdürü benim fotoğrafımı çöp kutusundan çıkardı” diye açıklama yapmıştı. Çok da garipsenmişti. Gerçeğini bana sorduklarında ben de bütün samimiyetimle anlatmıştım. Kısaca tekrarlayayım; o sene Best Model’e müracaat edenlerin ve bunlar yüzlerce kişidir…. Ben de Paris’teydim. Organizasyonumda çok kıymetli yeri olan koreografım ve sanat yönetmenim olan Uğurkan Erez’e “ilk elemeyi siz yapın ben gelince yaklaşık 100’e yakın başvuruyu hazır bulundurun” diye bildirmiştim. Ertesi gün Türkiye’ye geldiğimde resimlere bakarken yarışma müracaatına babası ile Kadıköy’den gelen genç bir delikanlı vardı, anladığım kadarıyla onu elemişsiniz onundosyasını bana bulun kendisini finalde görmek istiyorum” dedim. Elenen fotoğrafları büyük bir kutuya attıklarını söylediler. Sevgili Burak bunu çöp kutusu olarak anlatmış. Ekibim hepsini boşalttı içinden bu genç arkadaşın dosyasını buldum ve onu finale aldım, kazandı ve mutlu oldum. İstikrarlı güzel çalıştı. Bugün kendi konumunda en iyi oyunculardan biri oldu.” ifadelerini kullandı.

Erkan Özerman Kimdir?

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler