Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses ile Kızı Dilan Çıtak 'ın Barışmasının Altından Ne Çıktı...

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses ile Kızı Dilan Çıtak ‘ın Barışmasının Altından Ne Çıktı…

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ile kızı Dilan Çıtak bir dönemdir dargın yaşıyorlardı. Arası açık olan baba-kızdan güzel haberler geldi. Fakat ünlü ikili geçtiğimiz haftalarda aralarındaki kalın buzları erittiler. Soluğu kızının evinde alan İbrahim Tatlıses, hemen sosyal medyasında bu olayı hayranlarına duyurmuştu. Bomba barışmanın arkasındaki sır perdesi aralanmaya başladı. Peki bu barışmanın arkasından kim çıktı. İşte çarpıcı Detaylar Haberimizde…

İbrahim Tatlıses’ in Yeni İmajı İbo Show’un Önüne Geçiyor…

İbrahim Tatlıses ile Kızı Dilan Çıtak ‘ın Barışmasının Altından Ne Çıktı…

Peki Baba Kız Neden Küsmüştü?…

Dilan Çıtak’ın kendi öz kızı olduğunu seneler sonra kabul eden ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, geçen sene sahibi olduğu Kuşadası’nda olan sitesinden çocuklarına birer tane daire vereceğini ilan etmişti. Usta sanatçı sözünü tutmuştu, tüm çocuklarına evlerini vermişti. Sadece Dilan Çıtak ‘a ev vermişti. Bu karar baba kızın aralarında uzunca bir süre dargınlığa neden olmuştu.

‘Evime Hoş Geldiniz Babacım’

İbo Show Çekimleri için İstanbul’da olan sanatçı İbrahim Tatlıses, kızı Dilan Çıtak’ ı kendi evinde görmeye gitmişti. Bu sürpriz ziyareti ölümsüzleştiren genç şarkıcı Dilan Çıtak, sosyal medyasından yayımladığı fotoğrafın hemen altına, ‘Evime hoş geldiniz babacım’ mesajını yazdı…

Barışmanın Altındaki Gizli İsim Ortaya Çıktı…

Yapılan iddiaya göre İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak’ı, sanatçının genç sevgilisi olan Gülçin Karakaya barıştırdı. Usta sanatçıyla nikah kıymaya hazırlanan Gülçin Karakaya, İbrahim Tatlıses’ in kızı Dilan’la yakın dost oldu.

Dostlukları Sosyal Medyada Oldukça Aktif!…

Son zamanlarda sosyal medyada bol bol Dilan Çıtak Tatlıses ile pozlarını yayımlayan Gülçin Karakaya, geçtiğimiz gün ise Dilan Çıtak ve sevgilisi Levent Dörter ile birikte verdiği bu kareyi sosyal medya hesabından yayımladı.

Dilan Çıtak Tatlıses “Benim İçin İlk Olacak”

İşte Dilan Çıtak Tatlıses ile Gülçin Karakaya;

Dilan Çıtak Gülçin Karakaya
Dilan Çıtak Gülçin Karakaya

İbrahim Tatlıses kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler