Ana SayfaDedikoduÖzcan Deniz'in Son Paylaşımı Gündemde Bomba Etkisi Yarattı!

İlgili Postlar

Özcan Deniz’in Son Paylaşımı Gündemde Bomba Etkisi Yarattı!

Başarılı oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz son yaptığı sosyal medya paylaşımı ile olay oldu. Özcan Deniz, öyle bir tbt yaptıki magazin haberleri ‘ne bomba gibi düştü, detaylar Haberimizde..

Feyza Deniz ve Özcan Deniz’den Romantik Paylaşım!

Özcan Deniz’in Fahriye Evcen’li Tbt Paylaşımı

Geçen mart ayında Feyza Aktan’la nikah masasına oturan başarılı şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, 4 yıl boyunca birlikte olduğu eski sevgilisi oyuncu Fahriye Evcen’in  ‘Evim Sensin’ filminden bir resmini kendi Twitter hesabından paylaşınca magazine gündemine bombayı bıraktı ve piminide kendi elleriyle çekmiş oldu.

Özcan Deniz kimdir?

Feyza Aktan Kimdir?

Özcan Deniz’in 2012 yılından yaptığı ‘tbt’ paylaşımı, takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Deniz’e bir takipçisi, “İkiniz de evlisiniz. Niye böyle bir paylaşım yaptın şimdi?’  yorumuyla mesaj bıraktı diğer kullanıcılar ise ‘bu fotoğraf kıyamet koparacak’ yorumunda bulundu.

İşte Özcan Deniz’in Fahriye Evcen’li o ‘tbt’si…

Özcan Deniz'in Fahriye Evcen'li paylaşımı ortalığı fena karıştırdı!

Fahriye Evcen kimdir?

Özcan Deniz Daha Öncede Fotoğraf Beğenmişti…

Daha önce eski sevgilisi Fahriye Evcen’in Isntagram resimlerini beğenen Özcan Deniz, yine pekçok eleştiriye maruz kalmıştı.  Özcan Deniz,  “Keşfette karşıma çıktı ve bir kaza sonucu beğendim. Umarım bu yanlış anlaşılmanın önüne geçebilirim” ifadeleriyle açıklama yapmak zorunda kalmıştı.

Özcan Deniz'in Fahriye Evcen'li paylaşımı ortalığı fena karıştırdı!

Fahriye Evcen, Makyajsız Haliyle Takipçilerini Büyüledi!

Başarılı oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz ve Oyuncu Fahriye Evcen 2012 yılında, “Evim Sensin”  isimli filmde başrolü paylaşmışlardı.O zamanların en ünlü çiftleri arasındaydılar. Filmin gösterime girmesinden kısa süre sonra bu aşk ilişkisini bitirmişlerdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler