Ana SayfaÜnlülerFahriye Evcen, Makyajsız Haliyle Takipçilerini Büyüledi!

İlgili Postlar

Fahriye Evcen, Makyajsız Haliyle Takipçilerini Büyüledi!

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından paylaştığı makyajsız fotoğrafıyla takipçilerine kendine hayran bırakmayı başardı. Fahriye Evcen’in bir takipçisi bu paylaşıma özel bir not yazdı..Detaylar Haberimizde..

Burak Özçivit’in Yeni İmajına Fahriye Evcen Yorumu!

Fahriye Evcen, Makyajsız Haliyle Takipçilerini Mest Etti

Televizyon ekranlardan bir süredir uzak olan ve bu dönemde işini sosyal medyada reklam yaparak devam ettiren ünlü oyuncu Fahriye Evcen,  yine bir olay fotoğrafa imza attı. Sosyal medya hesabından yaptığı makyajsız fotoğraf paylaşımı ile takipçilerini kendine yine hayran bırakmayı başardı.

İşte Fahriye Evcen’in O Paylaşımı;

 “Uzun Zamandır Böyle Bir Güzellik Görmemiştim.”

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, Instagram hesabından makyajsız halini paylaşarak yüzlerce beğeni ve yorum aldı. Yaklaşık 7 milyon takipçisi olan Fahriye Evcen bu fotoğrafla, makyajsız haliyle takipçilerinden tam not alırken Fahriye Evcen’in bu paylaşımına takipçileri yorumlarıyla Evcen’i yalnız bırakmadılar. Evcen’in  bir takipçisi, “Kadın makyajsız haliyle daha güzel. Bence hiç gerek yok makyaj yapmasına.” yorumunu yaparken, başka bir takipçisi ise, “Uzun zamandır böyle bir güzellik görmemiştim.” yorumunu yaptı. Konuyla alakalı Fahriye Evcen’den herhangi bir yorum gelmedi.

Burak Özçivit kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler