Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın, Tunceli'deki Şehit Askerler İçin Ne Yaptı?

İlgili Postlar

Demet Akalın, Tunceli’deki Şehit Askerler İçin Ne Yaptı?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Tunceli’de şehit olan askerler için sahnede gözyaşı dökerek konsere gelen seyircileriyle hüzünlü anlar yaşattı. Demet Akalın, Şehit Askerler için Ne Yaptı? Detaylar Haberimizde..

Demet Akalın Hediyeleri Kaptı!

Demet Akalın, Tunceli’deki Şehit Askerler İçin Güzel Bir Şey Yaptı!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, önceki gün Bostancı Kültür Merkezi’nde özel bir konser verdi. Konserde Tunceli‘de donarak şehit olan askerler hakkında konuşarak gözyaşlarını tutamayan Demet Akalın, konserden elde edilen tüm geliri Mehmetçik Vakfına bağışladığını açıkladı.

Demet Akalın kimdir?

“Konserin Tüm Gelirini Mehmetçik Vakfına Bıraktık”

Konser sırasında bir ara konserde onu yalnız bırakmayan hayranlarına seslenen ve Tunceli’deki şehitleri anan Demet Akalın, “Bugün konseri yapıp yapmamakta kararsız kalmıştım. Biz bugünün bu konserin tüm gelirini Mehmetçik Vakfına bıraktık” derken gözyaşlarını tutamadı.

Mehmetçik Vakfı Plaket Takdim Etti!

Diğer yandan, Mehmetçik Vakfının desteğinden dolayı Ünlü şarkıcı Demet Akalın’a konser öncesi kulisinde vakıf yetkilileri tarafından bir plaket verildi.

Demet Akalın, Bircan Bali’nin İddiasına Cevap Verdi

Demet Akalını Dostları Yalnız Bırakmadı!

Demet Akalın, bu yıl beşinci konserini verdiği Bostancı Gösteri Merkezi’nde yine hayranlıkla izlendi. Salon ağzına kadar dolarken, Demet Akalın şarkılarıyla yine coştu ve coşturdu. Gülşah Saraçoğlu imzalı iki kostümüyle sahnede çıkan Demet Akalın, eski şarkılarınında içinde olduğu bir repertuar hazırladı. Konserinde Demet Akalın’ı Tan Taşçı, Aslı Hünel, Özlem Yıldız,  Selin Ciğerci, Deha Bilimler, Samsun Demir gibi bir çok ünlü dostuda ön sıralardan izledi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler