Ana SayfaÜnlülerFeyza Deniz ve Özcan Deniz'den Romantik Paylaşım!

İlgili Postlar

Feyza Deniz ve Özcan Deniz’den Romantik Paylaşım!

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, Feyza Aktan ile ‘8 Mart Kadınlar Günü’nde evlenmişti. Geçtiğimiz aylarda, oğulları Kuzey’i kucaklarına alan ünlü çiftten sonunda aşk dolu bir paylaşım geldi. detaylar Haberimizde..

Özcan Deniz, Tokat Mağduru Oldu!

Feyza Deniz ve Özcan Deniz’den 7 Ay Sonra Romantik Paylaşım!

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz 8 aylık hamile sevgilisi Feyza Aktan ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günün’de evlenmişlerdi. Geçen aylarda Oğulları Kuzey’i kucaklarına alan ünlü çiftten aşk dolu bir paylaşım geldi. Feyza Deniz, 7 ay sonra eşi Özcan Deniz ile fotoğrafını sosyal medya hesabından kalp emojisiyle birlikte yayınladı. Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Feyza Aktan Kimdir?

İşte O Romantik Paylaşım;

Özcan Deniz kimdir?

8 Martta Evlenmişlerdi!

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, 8 aylık hamile sevgilisi Feyza Aktan ile ‘8 Mart Kadınlar Günü’nde villasında evlenmişlerdi. Ünlü Çiftin nisan ayında Kuzey adını verdikleri bir erkek bebeği olmuştu. Feyza Deniz, 4 aylık olan oğlunun fotoğrafını “Kuzey’im” notu ile Instagram’da paylaşmıştı. Çiftten bu defa aşk dolu bir paylaşım geldi. Feyza Deniz, 7 ay sonra eşi Özcan Deniz ile beraber çekildiği bu fotoğrafı kalp emojisiyle paylaştığı görüldü. Bu paylaşım, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler