Ana SayfaÜnlülerÖzcan Deniz ve Feyza Aktan Arasında Kriz!

İlgili Postlar

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Arasında Kriz!

Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasında kriz çıktı. Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz 2018 yılında evlendiği Feyza Aktan ile 2019 yılında tek celsede boşanmıştı.

Özcan Deniz kimdir?

Feyza Aktan Kimdir?

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Arasında Sular Durulmuyor

Kuzey adında bir oğulları bulunan ikili arasındaki en krizi büyüyor. Boşanmalarının ardından mahkeme ortak kullandıkları evi Özcan Deniz’in kullanımına tahsis etmişti. Mahkeme kararına rağmen Feyza Aktan evi terk etmediği için Özcan Deniz mahkemeye başvurdu.

Özcan Deniz’in Yeni Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Savcılığa başvurarak eski eşini ihbar eden Deniz, Aktan’ın evini terk etmesini talep etti. Deniz eski eşinin evini gasp ettiği yönünde şikayette bulundu.Yürütülen soruşturmada savcılık, Özcan Deniz’in ihbar ettiği suçun cezai bir yaptırımı olmadığını, ünlü şarkıcının hakkını hukuk mahkemelerinde araması gerektiği belirterek dosyaya takipsizlik kararı verdi.

İkili geçtiğimiz yıl ihanet iddialarının gündeme gelmesi ile  Aile Mahkemesi’ne başvurarak tek celsede boşanmışlardı. Özcan Deniz mahkeme kararınca Sarıyer’de bulunan ikametinde yaşamaya devam edecekti fakat Feyza Aktan mahkeme kararına uymayarak evi terk etmedi.

Şok Haber! Özcan Deniz Evlilik Kararı Aldı! Şarkıcı Kiminle Evleniyor?

Tekrar Evlenecekleri İddia Edilmişti

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz kendisinden tam 20 yaş küçük çocuğunu annsei Feyza Aktan ile bebeklerinin doğumuna tam da bir ay kala dünya evine girmişti. Çiftin Oğulları Kuzey doğduktan çok kısa bir süre sonra ise ayrılma kararı alan Özcan Deniz Feyza Aktan çifti boşanmışlardı.

Ünlü şarkıcının eşi boşanma devam ederken Özcan Deniz’den 15 milyon TL nafaka talep etmiş ancak çocuğunun annesi ile anlaşma yoluna giren ünlü şarkıcı ise eski eşine 12.500 lira nafaka, 2 ev ile birlikte bir de arabaya razı olmuştu. Tam 15 dakika süren dava Çağlayan Adliyesi’nde yapılmış ve ikili anlaşmalı olarak yollarını ayırmışlardı.

Kanal D televizyonlarında sevilerek izlenen 2. Sayfa magazin programının hazırladığı özel habere göre; Oğulları Kuzey’in doğum günü olan 30 Nisan’da ikinci defa evlilik teklifi eden ünlü şarkıcıya eski eşinin cevabı ise ‘evet oldu’ karantina sürecinde sorunları aşan ikili yeniden nikah masasına oturacaktı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler