Ana SayfaKimdirOzbi Kimdir?

İlgili Postlar

Ozbi Kimdir?

Türk şarkıcı olan Ozbi Kimdir? Ozbi kaç yaşında ? Ozbi şarkıları nelerdir? Ozbi albümleri nelerdir? Ozbi aslen nereli? Ozbi hangi burç? Ozbi hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

22 Ekim Doğumlu Ünlüler

Ozbi Kaç Yaşında? Ozbi Aslen Nereli? Ozbi Hangi Burç?

Başarılı sanatçı Ozbi , 22 Ekim 1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Erzincanlı olan başarılı oyuncu Terazi burcudur.

Terazi Burcu Ünlüler

Ozbi Kimdir?

Başarılı sanatçı Ozbi , 22 Ekim 1986 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Yay burcudur. 1986 yılında İstanbul’ un Kağıthane ilçesinde doğan ve asıl ismi Onur Dursun olan rapçi aslen Erzincan’ lıdır. İlk olarak rap müzik çalışmalarına 13 yaşında başlamış ve önce amatör anlamda şarkılar seslendirmiş ardından da profesyonel anlamda seslendirmiş olduğu parçalarla birlikte albümler çıkarmıştır. Ozbi , 2011 tarihinde ilk “Underground” albümünü çıkarmış ve Youtube’ de dinleyicilerin beğenisine sunmuştur. Daha sonra Craft Oyunculuk Atölyesi’ ne yazılan Ozbi, burada 2 yıl boyunca oyunculuk üzerine eğitim almış ve bir takım oyunlarda roller üstlenmiştir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler