Ana SayfaKimdirBatu Akdeniz Kimdir?

İlgili Postlar

Batu Akdeniz Kimdir?

Türk şarkıcı olan Batu Akdeniz Kimdir? Batu Akdeniz kaç yaşında ? Batu Akdeniz diziler nelerdir? Batu Akdeniz filmleri nelerdir? Batu Akdeniz aslen nereli? Batu Akdeniz hangi burç? Batu Akdeniz hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

23 Ağustos Doğumlu Ünlüler

Batu Akdeniz Kaç Yaşında? Batu Akdeniz Aslen Nereli? Batu Akdeniz Hangi Burç?

Başarılı sanatçı Batu Akdeniz, 23 Ağustos 1992 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Yay burcudur.

Aslan Burcu Ünlüler

Batu Akdeniz Kimdir?

Başarılı sanatçı Batu Akdeniz, 23 Ağustos 1992 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Yay burcudur. Türk Rock grupların önde gelen isimlerinden olan Batu Akdeniz, İlkokul ve ortaokulu Ankara’da tamamlamıştır. Ankara rock sahnelerinin en sıkı gruplarından Heavy Sky ile tanıdığımız Batu Akdeniz, müzik yazarlarından ve dinleyicilerinden tam not alan ilk solo albümü “Hayat Böyle” adlı şarkısı büyük bir dinlenmeye sahip olmuştu. Batu Akdeniz “2013’te dört Rock’n Roll aşığı, kafa kafaya verip bir albüm yapmaya karar verdik. Geriye baktığımda hep gurur duyduğum bir iş olarak kalacak.” demesiyle kitlelere büyük ölçüde hitap etmiştir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler