Ana SayfaÜnlülerOzan Dolunay yeni projesine çok güveniyor

İlgili Postlar

Ozan Dolunay yeni projesine çok güveniyor

Önümüzdeki günlerde ekranlara gelecek yeni dizisi Darısı Başımıza ile ilgili açıklamalar yapan Ozan Dolunay yeni projeye çok güveniyor.

Tatlı Küçük Yalancılar ve Kiralık Aşk gibi dizilerdeki performansı ile kısa sürede büyük bir beğeni toplayan Ozan Dolunay, yeni projesinde de beklentileri yükseltmiş durumda. Yeni dizisi hakkında yaptığı röportaj ile dikkat çeken Ozan Dolunay, yeni projeden dolayı oldukça umutlu olduğunu söyledi.

Darısı Başımıza oyuncu kadrosunda kimler var?

Dizide Ozan Dolunay nasıl bir karakteri oynayacak?

Dizide zengin, para sorunu olmayan ve güzel bir hayatı olan karakteri canlandıracak Ozan Dolunay, aynı zamanda çapkın bir isim. Fakat yaşadığı sorunlar nedeniyle çevresine karşı duvarlar çeken Ozan, iletişim kurmakta da giderek sorunlar yaşamaya başlıyor. Bir iş için İzmir’e giden Ozan Dolunay, burada tanıştığı kadın ile birlikte tüm hayatı değişiyor. Dizinin ana noktası da bu tanışma ve sonrasında yaşanacaklar.

Karakterde Ozan Dolunay neleri sevdi?

Dizide oynayacağı karakterde neleri sevdiği yönündeki soruyu yanıtlayan Ozan Dolunay, “Hayatta belli dersler alıp, tokatlar yedikten sonra kendisini kapatmış bir karakterin kendini açabilmesi gayreti hayatın içinden biri olmaya çalışıp kendini yeniden dış dünyayla barışık hale getirme çabası, yaşadıkları ve yaşayacakları beni etkiledi.” dedi.

Sinema filminde oynamak istiyor

Oyunculuk kariyerindeki hedeflerini de anlatan Ozan Dolunay, en büyük hayallerinden birisinin sinema filmi olduğunu söyledi. Şu ana kadar hiçbir sinema projesinde yer almayan oyuncu, sinema filminde yer alarak kariyerine devam etmek istiyor.  “Sinema projesinde rol almayı arzuluyorum. Senaryo ile ilgili bir kısıtlamam yok, ama özellikle kendime uzak karakterleri deneyimlemek istiyorum. Şimdiye kadar dizilerde hep temiz çocuk rollerini oynadım, birazcık kirlenebileceğim ters köşe bir karakter oynamak isterim.” diyen Ozan Dolunay bu konuda çok fazla seçici olmayacağını da söyledi.

Ozan Dolunay kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler