Ana SayfaÜnlülerOyuncu Yiğit Özşener'i Dolandırdılar

İlgili Postlar

Oyuncu Yiğit Özşener’i Dolandırdılar

Geçtiğimiz günlerde yeni dizi projesine başlaması ile gündeme gelen Yiğit Özşener dolandırıldı. Yiğit Özşener tarafından yapılan açıklamalarda kredi kartı üzerinden yüksek miktarda harcama yapıldığı belirtilirken konu ile ilgili Yiğit Özşener gerekli başvuruları yaptığını söyledi.

Soruşturma Sürecek!

Yiğit Özşener tarafından yapılan başvuru üzerine kredi kartı üzerinden incelemeler başlatıldı. Yaşanan dolandırıcılık olayının Amerika Birleşik Devletleri üzerinden gerçekleştirildiği ve karttan 9 bin liralık harcamanın yapıldığı belirtildi. Ünlü oyuncu tarafından bankaya da başvurunun yapılarak harcamanın kendisi tarafından yapılmadığının ibraz edildiği belirtildi.

İstanbul Bilişim Suçları Bürosu tarafından yapılan soruşturma kapsamında Yiğit Özşener’in yaşadığı bu mağduriyetin giderilmesi bekleniyor. Özellikle işlemlerin yurtdışından yapılmış olması sebebiyle mahkeme yoluna gitmesi gereken Yiğit Özşener’e gerekli bilgilendirmeler yapıldıktan sonra oyuncunun mahkeme sürecini de başlatması bekleniyor.

Şu ana kadar çalıntı olayı ile ilgili herhangi bir açıklama yapmayan başarılı oyuncu, yaşanan bu durum nedeniyle oldukça üzüldü. Oyuncu gerekli müracaatları yaparak olayın takipçisi olacağını da öğrenildi.

Yiğit Özşener Yeni Projeye Başlamıştı

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen yeni haberlerde Yiğit Özşener’in Cesur Ve Güzel dizisine dahil olması oldukça konuşulmuştu. Uzun zamandan beri gözlerden uzak kalan ve televizyon projelerinde yer almayan oyuncu yeni projesi ile birlikte televizyon ekranlarında da yer almaya başladı. Özellikle Cesur Ve Güzel dizisi gündemde popüler olduğundan dolayı oyuncunun bu diziye dahil olması da oldukça dikkat çekmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler