Ana SayfaÜnlülerPara Çekmeye Giden Aleyna Tilki Kıyafetiyle Konuşuldu!

İlgili Postlar

Para Çekmeye Giden Aleyna Tilki Kıyafetiyle Konuşuldu!

Uzun zamandan beri Türkiye’nin gündeminde yer alan Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde para çekerken görüntülendi. ATM önünde duran Aleyna Tilki kıyafetiyle dikkat çekti.

Magazin muhabirlerine yakalandıktan sonra bir an önce bölgeden uzaklaşmak isteyen şarkıcının panik halleri de dikkatlerden kaçmadı. ATM’den para çekmeye çalışan fakat kartın şifresini hatırlayamaması nedeniyle para çekme işlemini tamamlayamayan Aleyna Tilki işlemleri yapamadan ATM’den ayrıldı. Kendilerini görüntü kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerinin sorularını yanıtsız bırakan Aleyna Tilki, araca binerek bölgeden uzaklaştı.

Aleyna Tilki Kıyafetiyle İddialı!

Aleyna Tilki kıyafetiyle sosyal medya üzerinden de konuşuldu. Bu durum özellikle Aleyna Tilki’nin kıyafetinin ön plana çıkarılmasını sağladı. Para çekmek için çok kısa bir kıyafet giyen ve oldukça iddialı tercihler yapan genç şarkıcı, dikkat çekmeyi başladı.

Sosyal medyada özellikle Aleyna Tilki’nin tercih ettiği kıyafetler abartılı bulundu. 17 yaşında olması nedeniyle yaptığı her davranış yaşı ile bağdaştırılan genç şarkıcı, çok kısa bir mini elbise ve yıldızlı çoraplar giymesi sebebiyle tepki çekti. Bugüne kadar gündemde yer alan haberlerin büyük bir bölümünde Aleyna Tilki ve ailesi eleştirilirken şarkıcı yaptığı her davranış sonrasında gündemde yer almayı başarıyor.

Sosyal medyada gündeme gelen diğer bir nokta ise kart şifresini bilememesi nedeniyle Aleyna Tilki’nin para çekememesi oldu. ATM ye para çekmeye gitmesine rağmen kar şifresini hatırlayamıyorum şarkıcı bu nedenle hesabına erişim sağlayamadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler