Ana SayfaÜnlülerBensu Soral'ın Çağatay Ulusoy Hakkındaki Açıklamaları Şaşırttı

İlgili Postlar

Bensu Soral’ın Çağatay Ulusoy Hakkındaki Açıklamaları Şaşırttı

Bensu Soral’ın Çağatay Ulusoy hakkındaki açıklamaları şaşırttı. Oyuncu Bensu Soral ‘İçerde’ dizisindeki rol arkadaşları Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın aşkı ile ilgili konuştu. Ulusoy ile ilgili  aşk dedikoduları hakkındaki sorulara  “Ben de duydum ama bilmiyorum, konuşmadık.” diyen Soral herkesi şaşırttı.

BENSU SORAL, ÇAĞATAY ULUSOY’UN YENİ AŞKI İLE İLGİLİ KONUŞTU

Başrollerini Hande Soral, Çağlar Ertuğrul, Bestemsu Özdemir ve Fırat Albayram’ın paylaştığı ‘Biz Size Döneriz’ filminin galası önceki gün gerçekleşti. Galada ablası Hande Soral’ı yalnız bırakmayan Bensu Soral, Çağatay Ulusoy’un dizi ekibinden Duygu Sarışın ile aşk yaşadığı iddiaları hakkında sorulan sorulara cevap verdi .

Bensu Soral'ın Çağatay Ulusoy Hakkındaki Açıklamaları Şaşırttı  Bensu Soral rol arkadaşı Çağatay Ulusoy’un yine aynı dizide rol alan Duygu Sarışın’la aşk haberleri ile ilgili, “Ben de duydum ama bilmiyorum. Konuşmadık. Güzel bir şey ama. Keşke herkes mutlu olsa. Onlar adına çok sevindim inşallah mutlu olurlar”  yönünde açıklamalarda bulundu.

Bensu Soral'ın Çağatay Ulusoy Hakkındaki Açıklamaları Şaşırttı

ÇAĞATAY ULUSOY’UN DİZİ ARKADAŞIYLA AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLDİ

 

Çağatay Ulusoy ile İçerde dizisinin Sema Komiser’i Duygu Sarışın’ın birlikte olduğu iddia edildi. İçerde dizisinin Sarp’ı Çağatay Ulusoy uzun süredir özel hayatıyla gündemde değildi.Yaşadığı karaciğer yağlanmasını dışında uzun süredir özel hayatıyla gündemde olmayan Çağatay Ulusoy hakkında yeni bir aşk iddiası ortaya atılmıştı.İçerde dizisinde mafyanın içine sızan polis memuru Sarp’ı karakterini oynayan Ulusoy’un, meslektaşı Sema Komiser’i canlandıran Duygu Sarışın ile birlikte olduğu öne sürüldü fakat iki tarafta bu iddiaları hakkında konuşmadı.

Bensu Soral'ın Çağatay Ulusoy Hakkındaki Açıklamaları Şaşırttı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler