Ana SayfaÜnlülerHande Soral Bensu Soral Kardeşler Arasında Kıskançlık Mı Var ?

İlgili Postlar

Hande Soral Bensu Soral Kardeşler Arasında Kıskançlık Mı Var ?

Başrollerini Hande Soral, Çağlar Ertuğrul, Bestemsu Özdemir ve Fırat Albayram’ın paylaştığı, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta’nın yaptığı “Biz Size Döneriz” filminin galası önceki gün yapıldı. Kanyon AVM Cinemaximum Sinemaları’nda gerçekleşen geceye birçok ünlü isim de katıldı. Oyuncular, gösterim öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Hande Soral Bensu Soral Kardeşler Arasında Kıskançlık Mı Var ?

ABLA KARDEŞ ARSINDA KISKANÇLIK VARMI

Oyuncu Bensu Soral ve sevgilisi Hakan Baş galaya birlikte el ele katıldı. Bensu Soral, “Ablam kadar heyecanlıyımdır şu anda. Merakla bekliyoruz” dedi.Hande Soral Bensu Soral Kardeşler Arasında Kıskançlık Mı Var ?

Oyunculuk kariyerine ablası aracılığyla adım atan Bensu Soral  , abla kardeş arasında kıskançlık yaşanıp yaşanmadığını soran muhabirlere ablasının elini öperek “Abla kardeş arasında kıskançlık hiç ama hiç yok. Ben ablamdan daha çok mutlu oluyorum onun adına. O da benim daha iyi yerlere gelmem için çok çaba sarf ediyor” açıklamalarında bulundu.

Hande Soral Bensu Soral Kardeşler Arasında Kıskançlık Mı Var ?

GELİNLİK GİYMEDEN BU YAZ EVLENECEĞİM İNŞALLAH

“Çalıştığım en eğlenceli ekip” diye konuşmasına başlayan Hande Soral da filmde giydiği gelinlik sahnesi hatırlatılınca “Çok kez gelinlik giydim. Artık gelinliğe karşı hiçbir heyecanım yok. Herhalde düğünümde de giymeyeceğim. Gelinlik giymeden bu yaz evleneceğim inşallah diye umut ediyorum” şeklinde konuştu. Yapımcılığını Asteros Film’in üstlendiği “Biz Size Döneriz”, 31 Mart’ta vizyona girecek

Hande Soral Bensu Soral Kardeşler Arasında Kıskançlık Mı Var ?

2017’NİN EN GÜZEL FİLMİ

“Dağ 2” filmiyle çok konuşulan isimlerden olan Çağlar Ertuğrul, yeni filmiyle ilgili “Çok heyecanlıyım. 2017’nin en güzel filmi. O kadar iddialıyım. ‘Dağ 2’ nasıl 2016’nın en çok izlenen filmi olduysa, biz de 2017’nin en eğlenceli filmi olacağız” açıkHande Soral Bensu Soral Kardeşler Arasında Kıskançlık Mı Var ?lamalarında bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler