Ana SayfaÜnlülerOyuncu Meltem Cumbul, Şişli'den Aday Olacağı Yönündeki Haberleri Yalanladı

İlgili Postlar

Oyuncu Meltem Cumbul, Şişli’den Aday Olacağı Yönündeki Haberleri Yalanladı

CHP’nin Şişli adayı olarak gösterildiği iddia edilen güzel oyuncu Meltem Cumbul, yaptığı açıklamada çıkan haberleri yalanladı. Haberlerin doğru olmadığını söyledi.

Meltem Cumbul kimdir?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti lideri Meral Akşener’in görüşmesinin ardından kulislerde Şişli’den aday gösterileceği konuşulmaya başlanan güzel oyuncu Meltem Cumbul, iddiaları yalanladı ve yanıt vererek doğru olmadığını açıkladı.

Şişli’den Aday Olacağı İddia Edildi

F5 Haber’de yer verilen habere göre; CHP’nin en çok merak edilen ilçesi ve İstanbul’un önemli ilçelerinden olan Şişli’de başarılı oyuncu Meltem Cumbul aday gösterildi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ittifak üzerindeki pürüzleri gidermek üzere dün gece bir araya gelmişlerdi. Görüşmenin sonunda güzel oyuncu Meltem Cumbul’un İstanbul’un önemli olarak gösterilen ilçesi Şişli’den aday gösterildiği iddia edildi.

Meltem Cumbul: Birey olmadan evlenmemek gerekiyor

Meltem Cumbul İddiaları Yalanladı

Odatv’nin haberine göre, başarılı oyuncu Meltem Cumbul, hakkında çıkan haberleri yalanladı ve açıklama yaparak haberlerin doğru olmadığını söyledi.

Kulisleri Sallayan İddia: Oyuncu Meltem Cumbul, Seçimlerde Şişli’den Aday Olacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler