Ana SayfaDizilerÖykü Karayel Hayranlarına Müjdeli Haber!

İlgili Postlar

Öykü Karayel Hayranlarına Müjdeli Haber!

Öykü Karayel hayranlarına müjdeli haber! Başarılı ve güzel oyuncu Öykü Karayel, hangi dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor? Yeni başlayacak olan dizinin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Can Bonomo ile Öykü Karayel Balayında Görüntülendi

Öykü Karayel hayranlarına müjdeli haber!

Öykü Karayel hayranlarına müjdeli haber! En son Show Tv kanalında ekrana gelen Kalp Atışı isimli dizi ile izleyicileri ile buluşan Öykü Karayel, yeni sezonda başlayacak olan Muhteşem İkili dizisi ile el sıkıştı.

Kanal D ekranlarında yayınlanacak Muhteşem İkili dizisinde oynayacak olan Öykü Karayel, dizinin kadın başrol oyuncusu olarak ekranlara gelecek.

Öykü Karayel’in sıra dışı gelinliğinde dikkat çeken detay

Muhteşem İkili dizisinin künyesi

Çağatay Tosun’un yönetmen koltuğunda oturduğu Muhteşem İkili dizisinin senaryosunu ise Başar Başaran ve Emre Özdur kaleme alıyor. TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği yeni polisiye dizide İbrahim Çelikkol, Kerem Bürdin, Hande Erçel ve Özge gürel rol alıyor.

Muhteşem İkili dizisinin konusu

Mustafa Kerim Can ve Mert Barca adlı iki polisin renkli hikayesini anlatıldığı Muhteşem İkili dizisinde Mustafa Kerim Can ve Mert Barca iki başarılı narkotik polisidir. Mustafa Kerim Can ve Mert Barca şehrin en büyük uyuşturucu baronun uyuşturucu sevkıyatını yakalar ve uyuşturucu baronunu tutuklamak ister; ancak hem zengin hemde nüfuzlu ve tehlikeli olan bu adam Mustafa Kerim Can ve Mert Barca’yı öldürdüğü bir adamı öldürmekle suçlar. İki kafadar üzerlerine atılan bir iftira ile hapse girer. Şimdi hapiste olan Mustafa Kerim Can ve Mert Barca hapisten çıkacak hem onurlarını hemde mesleklerini kurtarmak için savaş verecektir.

Muhteşem İkili dizisi ne zaman başlayacak?

Aksiyon ve polisiye türünde olan dizi, Amerikan yapımı Tango & Cash isminde filmden esinlenerek ekranlara hazırlanıyor. Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşmak için büyük bir hazırlığın sürdüğü dizinin 2019’dan önce yayınlanması bekleniyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler