Ana SayfaÜnlülerRihanna'nın İç Çamaşırı Defilesinde Modelleri Podyumu Salladı!

İlgili Postlar

Rihanna’nın İç Çamaşırı Defilesinde Modelleri Podyumu Salladı!

Moda tasarımcılığına soyunan dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, New York Moda Haftası kapsamında kendi iç çamaşırı markasının defilesini gerçekleştirdi. Detaylar Haberimizde..

Rihanna yeni makyaj stili ile kime özendi?

Rihanna’dan cesur iç çamaşırı defilesi!

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, müzik alanındaki başarısının yanına oyunculuğu ve tasarımcılığı da ekledi. Kendi markasına ait koleksiyon tasarlayan Barbadoslu şarkıcı, dün New York Moda Haftası kapsamında yeni oleksiyonunu tüm dünyaya tanıttı. Savage x Fenty iç çamaşırı koleksiyonunu sergileyen bir defile düzenleyen 30 yaşındaki şarkıcı aynı zamanda, dikkat çeken bir şova imza attı.

Rihanna’nın defilesinde dünyaca ünlü süper model kardeşler Gigi Hadid ve Bella Hadid yürüdü.

Defilenin en ilginç yanı, hamile modellerin yürüyüşü oldu!

Hamile model Slick Woods başta olmak üzere başka hamile modeller, Rihanna’nın cesur iç çamaşırı tasarımlarıyla podyumda yürüdü. Defilede, kıvrımlı hatlarıyla öne çıkan modeller de yeraldı. Kendisinin de koleksiyondan bir iç çamaşırı sergileyip sergilemeyeceği merak konusu olan Rihanna ise defilenin sonunda seyircileri selamlayarak sürpriz yapmış oldu

Rihanna’nın iç çamaşırı defilesi, hayranlarından tam not aldı!

Sosyal medyada yapılan yorumlar, “Victoria’s Secret yıllardır bize aynı şovu sunuyor. Rihanna çeşitlilik, koreografi, tüm vücut tiplerini sunmasıyla bu işi başardı. Ki bu onun ilk iç çamaşırı defilesiydi” şeklinde oldu. Rihanna için, “Şovuyla oyunu değiştirdi” benzeri mesajlar atıldı. Defilede Gigi ve Bella Hadid kardeşler, hamile model Slick Woods ile farklı beden tiplerinde modeller bulundu.

İşte defileden ve kulisten yansıyan kareler..

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler