Ana SayfaÜnlülerOya Aydoğan'ın oğlu Gurur evleniyor! Düğün tarihi belli oldu!

İlgili Postlar

Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur evleniyor! Düğün tarihi belli oldu!

Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur evleniyor! Düğün tarihi belli oldu! Merhum sanatçı Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan ve kendisi gibi oyuncu olan nişanlısı Başak Güröz evleniyor. Geçtiğimiz aylarda nişan yüzüklerini takan ünlü çift, ne zaman evlenecek? Düğün ne zaman? Detaylar haberimizde…

Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur’dan bomba açıklamalar!

Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur evleniyor

2916 yılının Mayıs 15’inde beklenmedik bir anda hayatını kaybeden usta sanatçı Oya Aydoğan’ın, kendisi gibi oyuncu olan oğlu Gurur Aydoğan evleniyor. Gurur Aydoğan, Kanıt Ateş Üstünde isimli dizide birlikte rol aldığı güzel oyuncu Başak Biröz ile yakınlaşmıştı. Bu yakınlaşma, kısa sürede aşka dönüşmüştü. İlişkilerini evlilikte taçlandırmaya karar veren çift, nişan yüzüklerini takmıştı.

Gurur Aydoğan kimdir?

Gurur Aydoğan ve Başak Güröz’ün nişan yüzüklerini, Orhan Gencebay taktı

Gurur Aydoğan ve Başak Güröz, Ocak ayının ilk günlerinde nişan yüzüklerini takmıştı. Çiftin nişan yüzüklerini, Oya Aydoğan’ın yakın dostu, vefatının ardından Gurur Aydoğan’a sahip çıkan usta sanatçı Orhan Gencebay takmıştı.

Başak Güröz kimdir?

Gurur Aydoğan ve Başak Güröz ne zaman evleniyor?

İki ünlü oyuncu Gurur Aydoğan ve Başak Güröz, evliliğe bir adım daha yaklaşıyor. Aydoğan ve Güröz, evlilik tarihlerini belirledi. Çifte yakın çevreden edinilen bilgilere göre; Gurur Aydoğan ve Başak Güröz, 2019 yılının Haziran ayında evlenmeye karar verdiği iddia ediliyor.

Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur evleniyor! Düğün tarihi belli oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler