Ana SayfaÜnlülerOscar'da Büyük Skandal! En İyi Film Ödülü Yanlış Açıklandı

İlgili Postlar

Oscar’da Büyük Skandal! En İyi Film Ödülü Yanlış Açıklandı

Bu yıl Oscar gecesinde en iyi filmin anons edilme anı tarihe geçti. 2017 Oscar Ödülleri’nde en iyi film ödülünü Moonlight aldı. Fakat sunucuların  hatası  nedeniyle önce La la Land’in en iyi film seçildiği anons edildi , hata yapıldığı biraz geç farkedilsede gecenin sonunda ödül gerçek sahiplerini buldu.

YANLIŞ ANONS ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Oscar'da Büyük Skandal! En İyi Film Ödülü Yanlış Açıklandı

Dün gece  89. Oscar Ödül Törenine damga vuracak bir skandala imza atıldı . Her şey   Hollywood’un emektar oyuncularından Warren Beatty Faye Dunaway’ın en iyi film ödülünü açıklamasıyla başladı. Beatty ve Dunaway, ödülü La La Land filminin kazandığını anons etti. Ardından filmin bütün ekibi sahneye çıktı . Filmin kadrosunda yer alan bütün oyuncular  tek tek teşekkür konuşması yaparak ödülü kutladı. Sıra filmin yapımcılarından Fred Berger’e geldiğinde ise beklenmedik bir gelişme oldu.

Oscar'da Büyük Skandal! En İyi Film Ödülü Yanlış Açıklandı

“BU BİR ŞAKA DEĞİL . EN İYİ FİLM ÖDÜLÜ MOONLİGHT’IN”

Geç olsada yapılan hata farkedilmişti , zarfların karıştığı açıklandı ve La La Land’in diğer yapımcısı Jordan Horowitz de yapılan yanlışı düzeltmek için devreye girdi. Horowitz, “Hayır hayır, bir hata var. Moonlight, en iyi film ödülünü siz kazandınız… Bu bir şaka değil” diyerek sahneden  Moonlight ekibine seslendi ve ödülü gerçek sahiplerine vermek üzere sahneye çağırdı.

Oscar'da Büyük Skandal! En İyi Film Ödülü Yanlış Açıklandı

 

Bunun üzerine uzun bir süre seyirciler bunun bir şaka olduğunu düşündü, ancak daha sonra Jordan Horowitz ve Warren Beatty bunun bir şaka olmadığını anlatmak zorunda kaldı. Seyircilere ödül zarfını gösteren Horowitz, “Bu bir şaka değil. En İyi Film Ödülü Moonlight’ın” diyerek kartı okudu.

Oscar'da Büyük Skandal! En İyi Film Ödülü Yanlış Açıklandı

ÖDÜLÜ GERİ ALDILAR

Büyük bir mutluluk yaşayan La La Land filminin  ekibinin sevinci de yarım kaldı. La Land Land ekibi ödülü almak için sahneye dahi çıktı. Ancak daha sonra bir karışıklık olduğu belirtilerek, Moonlight ekibi sahneye çağrıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler