Ana SayfaDedikoduBeren Saat'in kıyafetiyle ilgili çalıntı tartışmasında son noktayı tasarımcısı koydu!

İlgili Postlar

Beren Saat’in kıyafetiyle ilgili çalıntı tartışmasında son noktayı tasarımcısı koydu!

GQ  Türkiye Men of the Year ödül töreninde giydiği yeşil tül transparan elbisenin çalıntı olduğu iddiaları ile son günlerde gündemde olan ünlü oyuncu Beren Saat, tartışmadan alnının akıyla çıktı. Kıyafet hakkında ortaya atılan çalıntı iddialarına yanıt kıyafetin tasarımcısından geldi. İşte detaylar…

Beren Saat, geçen hafta düzenlenen GQ  Türkiye Men of the Year ödül törenine katıldığı elbisesi ile olay olmuştu. Törende yeşil tül bir elbise giyen ünlü oyuncunun elbisesinin modelinin çalıntı olduğu iddiaları moda dünyasında geniş yankı uyandırmıştı. Beren Saat’in kıyafetinin, Altın Kürede Haile Steinfeld’in kıyafeti ile benzerliği olması, çalıntı olduğu iddialarının ortaya atılmasına neden olmuştu.

Beren Saat’in elbisesinin çalıntı olduğu iddialarına yanı, kıyafetin tasarımcısı Özge Mansur’dan geldi. Mansur, Beren Saat’in elbisesinin Amerikalı genç oyuncu Hailee Steinfeld’in Altın  Küre Ödül törenine giydiği lila renk Vera Wang elbiseden taklit ettiği iddialarına Sabah’tan İdil Demirel’e verdiği röportajda yanıt verdi.

Tasarımcı Özge Mansur, “1950’ler Dior, 1960’lar Vionett’ine baktığınızda bu tarz bir göğüs kupunu çok sık görürsünüz. Çok bilinen, klasikleşmiş ve çok sık kullanılan bir kup bu! İki elbise arasında ben kumaşı, dikilişi, drapeleri bilen bir profesyonel olarak hiçbir benzerlik göremiyorum. Bunu bu sektörü ve modayı tam bilmemekle bağdaştırabilirim. Ancak suçlamalara gelince biraz haksız bulduğumu ifade etmek isterim. Dijital dünyanın bu kadar yaygın olduğu bir dönmede bir markanın kopya bir şey yapmasına ihtimal verilmesi bile mantığa sığmıyor…” diye konuştu.

Özge Mansur, bu açıklaması ile Beren Saat’in elbisesinin çalıntı olduğu konusundaki dedikodulara son noktayı koydu.

İşte Beren Saat’in elbisesinin esinlenildiğinin iddia edildiği Amerikalı ünlü oyuncu Hailee Steinfeld’in Altın  Küre Ödül töreninde giydiği lila renk o kıyafet…

Beren Saat kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler