Ana SayfaDedikoduMurat Boz-Aslı Enver çifti ayrıldı mı?

İlgili Postlar

Murat Boz-Aslı Enver çifti ayrıldı mı?

Murat Boz ve Aslı Enver aşkı bitti mi? Ünlüler dünyasının en çok yakıştırılan çifti Murat Boz ve Aslı Enver çiftinin ayrıldığı dedikodular magazin gündemine bomba gibi düştü. Çiftin, Sevgililer Günü öncesi ayrıldığı konuşuluyor. Detaylar haberimizde…

Büyük aşk bitti mi?

Ünlü oyuncu Aslı Enver ve ünlü popçu Murat Boz’un aşkının bittiğine dair ortaya çıkan dedikodular, magazin dünyasını derinden sarstı. Hayranları, büyük aşkın bittiği haberleri ile büyük üzüntü yaşadı.

Sevgililer Günü’nden önce ayrıldılar…

Murat Boz ve Aslı Enver çiftinin, Sevgililer Günü’nden hemen önce yollarını ayırdığı iddia ediliyor. Murat Boz’un bir süre önce Survivor ekibinin yanına, Dominik’e ziyarete gitmesi dedikoduları güçlendirdi.

Sorunları aşamadılar…

İddialara göre; magazin dünyasının en çok yakıştırılan çifti Murat Boz ve Aslı Enver, ilişkilerinde yaşadıkları sorunları aşamayarak yollarını ayırma kararı aldı.

Murat Dominik’e gitti, Aslı çekimlerde çok mutsuz…

Aslı Enver’in, yeni projesi İstanbullu Gelin dizisinin çekimlerinde son derece mutsuz olduğu ve bu haliyle dikkat çektiği söylenirken, Murat Boz’un da İstanbul’dan uzaklaşmak için Dominik’e, ardından da Acun Ilıcalı ile birlikte Miami’ye gittiği söyleniyor.

Aslı Enver ve Murat Boz çifti, ünlüler dünyasının en çok yakıştırılan çifti. Çiftin sevenleri, bu aşkı sonuna kadar destekliyor. Hayranları, çift hakkında ortaya çıkan ayrılık dedikodularını duyunca çok üzüldü. Çiftten ayrılık konusunda henüz bir açıklama gelmedi.

Murat Boz kimdir?

Aslı Enver kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler