Ana SayfaÜnlülerOrhan Gencebay'ın Oğlu Gökhan Gencebay Bıçaklandı!

İlgili Postlar

Orhan Gencebay’ın Oğlu Gökhan Gencebay Bıçaklandı!

Geçtiğimiz hafta aniden hastahaneye kaldırılarak anjiyo olmak zoruda kalan ünlü sanatçı Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan Gencebay, bugün karnından bıçaklanarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Gökhan Gencebay’ın şu anki sağlık durumu bakımından henüz bir açıklama yapılmadı. Detaylar Haberimizde..

Orhan Gencebay’dan Anjiyo Sonrası İlk Açıklama Geldi..

Orhan Gencebay’ın Oğlu Gökhan Gencebay, Neden Bıçaklandı!

Müzik duayenlerinden ünlü sanatçı Orhan Gencebay oğlu Gökhan Gencebay, henüz sebebi öğrenilemeyen nedenle bıçaklı bir saldırı sonucun da ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Orhan Gencebay kimdir?

Gökhan Gencebay kimdir?

Geçtiğimiz hafta ani göğüs ağrısı nedeniyle hastahaneye kaldırılan Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, anjiyo yapılarak yoğun bakıma kaldırılmış ve sevenlerini çok üzmüştü. Orhan Gencebay’ın oyuncu oğlu Gökhan Gencebay, henüz sebebi netlik kazanmayan bir olay sonucunda  karnından bıçak darbesi alarak ağır yaralandığı öğrenildi. 34 yaşındaki Oğul Gökhan Gencebay, çok geçmeden acil bir biçimde hastaneye kaldırıldı. Oyuncu Gökhan Gencebay’ın şimdiki sağlık durumu hakkında henüz bir öğrenilen bilgi mevcut değil.

Genel sanat yönetmeni duayenlerinden Ayla Algan’ dan, tam 1,5 yıl süresince oyunculuk eğitimi alan Gökhan Gencebay 2019 yılı başından bu yana oyunculuk kariyerine ilk adımını atmış oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler