Ana SayfaÜnlülerDemet Akbağ'dan, Eşi Zafer Çika'nın Ölümünden Sonra Yürek Dağlayan Paylaşımı..

İlgili Postlar

Demet Akbağ’dan, Eşi Zafer Çika’nın Ölümünden Sonra Yürek Dağlayan Paylaşımı..

Hazin bir kaza sonucu sevgili eşi Zafer Çika’yı kaybeden ünlü oyuncu Demet Akbağ, haftalar sonra yaptığı paylaşımı yürekleri dağladı..Demet Akbağ paylaşımı sevenlerini duyglandırdı. Detaylar Haberimizde..

Demet Akbağ’ın Eşi Zafer Çika’nın Öldüğü Kazanın Ayrıntıları Ortaya Çıktı

Demet Akbağ’dan, Eşi Zafer Çika’nın Ölümünden Sonra İlk Paylaşım Geldi..

Ünlü oyuncu Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika, geçtiğimiz Mart ayında, Pick- up marka otomobil ile Çeşme’ye gitmek üzere yola çıkmış ve yağış sebebiyle kayganlaşan yolda aracın, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kontrolden çıktı öğrenilmişti. Bariyerlere çarparak duran Pick-Up marka araç, sonrasında şarampole yuvarlanmış ve hayatını kayb etmişti.

Ünlü oyuncu Demet Akbağ’dan eşi Zafer Çika hakkında duygulandıran bir paylaşım geldi.

Eşi Zafer Çika’ya Olan Özlemini Paylaştı..

Eşi Zafer Çika’nın ani vefatının sonrasında sessizliğe bürünen ünlü oyuncu Demet Akbağ,  bir buçuk ay sonra Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. En son on gün önce eşi Zafer Çika’nın vefatının 40. gününde mevlit okutan Demet Akbağ, ünlü şair Nazım Hikmet’den bir şiirle eşine olan özlemini ifade ederek yürekleri dağladı.

Demet Akbağ Kimdir?

“Kaldı İşte; Çayımız Bardakta”

Demet Akbağ, ünlü şair Nazım Hikmet’den, “Kaldı işte; çayımız bardakta, çocukluğumuz sokaklarda, mutluluğumuz kursağımızda, sevdiklerimiz uzaklarda, gülüşlerimiz fotoğraflarda “ şiirini paylaşarak sevenlerini duygu dolu anlara boğdu.

İşte Demet Akbağ’ın O Paylaşımı;

Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika’nın Cenazesinde Saygısızlık Yapıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler