Ana SayfaÜnlülerOrhan Gencebay'ın Müslüm Baba Anısı Hüzünlendirdi!

İlgili Postlar

Orhan Gencebay’ın Müslüm Baba Anısı Hüzünlendirdi!

Cnn Türk ekranında yayınlanan Buket Aydın’ın hazırlayıp sunduğu ’40’ programına bu akşam Ünlü sanatçı Orhan Gencebay konuk oldu, Usta oyuncu Orhan Gencebay ‘Müslüm’ filmini izlediğinde hüzünlendiğini söyledi ve Müslüm Gürses anısını izleyenleri için tekrar anlattı, Orhan Gencebay’ın O anısı neydi? detaylar Haberimizde..

Orhan Gencebay, Hangi Soruya Çok Kızdı?

Orhan Gencebay; “Müslüm Çok Tatlı, Harikaydı.”

“Müslüm’ün dramını, hikayesini biliyordum. Ve hep de üzülürdüm zaten. Müslüm çok tatlı, harikaydı. Keşke filmde Gürses’in sesi kullanılsaydı” dedi. Gencebay, Gürses’le olan bir anısını da anlattı.

Orhan Gencebay'ı duygulandıran Müslüm Gürses anısı

Orhan Gencebay’ın Hüzünlendiren Müslüm Baba Anısı Nedir?

Usta sanatçı Orhan Gencebay, Müslüm Gürses ile ilgili anısını şöyle anlattı; “Seneler önce bir gün, Sayın Muhterem Hanım beni aradı, ‘Orhan Bey, Müslüm Baba’nın anjiyo olması lazım kalbi iyi değil. Sizden rica etsem sizin doktorunuz bir söyleyebilir misiniz?’. ‘Tabi’ dedim. Doktorum Deniz Şener Bey’i aradım, rica ettim. ‘Müslüm Baba anjiyo olacak’ diye. O da hastaneyi hazırlattı. Yarım saat sonra beni aradı. ‘Şu saatte, şu gün anjiyo gününüz hazır’ dedi. Teşekkür ettim. Muhterem Hanım’ı aradım. Muhterem Hanım çok teşekkür etti. Anjiyodan sonra hastaneye ziyarete gittiğimde anlattılar. Muhterem Hanım, Müslüm’e demiş ki ‘Kesinlikle anjiyo olman lazım’. Müslüm Baba ‘Hayır’ demiş. ‘Ama olman lazım, iyi değilsin.’ ‘Olmam’ demiş. ‘Ama demiş anjiyo saatin ve günün alındı’ demiş. ‘Gitmem’ demiş. ‘Peki, ama kim aldı bu randevuyu biliyor musun?’. ‘Kim aldı?’. ‘Orhan Baba aldı’ deyince durmuş. ‘Yok ya… Şimdi gitmesem ayıp olur’ demiş. Bana ayıp olmasın diye anjiyo oldu. Bana bunu ziyarete gittiğimde anlattılar, güldük.”

Müslüm Gürses ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler