Ana SayfaÜnlülerHülya Koçyiğit, Neden Hastaneye Kaldırıldı?

İlgili Postlar

Hülya Koçyiğit, Neden Hastaneye Kaldırıldı?

Türk sinemasının önemli isimlerinden usta sanatçı Hülya Koçyiğit, hastahanelik oldu. Kültür Sanat Politikaları Kurulunun toplantısına yetişmek için koşarken hastahaneye kaldırılan Hülya Koçyiğit’in son durumu nedir? detaylar Haberimizde..

Hülya Koçyiğit’ten Samimi Açıklama! “Atatürk’ün huzurunda iyi bir sanatçı olacağımın sözünü verdim”

Hülya Koçyiğit, Neden Hastaneye Kaldırıldı?

Ünlü Sanatçı Hülya Koçyiğit, görevli olduğu Cumhurbaşkanlığı bünyesindeki Kültür Sanat Politikaları Kurulu’nun Sultanahmet’teki toplantısına yetişmek için aracından indikten sonra koşar adılarla ilerlerken yerdeki çukuru göremeyince takılarak yere yığıldı. Ünlü sanatçı acilen hastahaneye kaldırıldı ve öğrenilen son bilgiye göre sağ ayağının topuğu çatladı.

Çatlayan Topuğu Alçıya Alındı!

Ayağının ağrısına rağmen topuğunun çatladığını anlamayan Hülya Koçyiğit, toplantının hemen ardından ayağının şiştiğini fark ederek apar topar hastaneye gitti. Olayın ciddiyetini hastaneye gittiğinde öğrenen Türk Sinemasının ünlü yıldızı Hülya Koçyiğit, ayağının alçıya alınmasının hemen sonra evine geçip istirhate başladı.

Hülya Koçyiğit kimdir?

“Ne Badireler Atlattım, Bunu da Atlarım”

Akciğer kanserine yakalanan ve bu nedenle geçtiğimiz dönemlerde Amerika Birleşik Devletleri’nde zorlu bir operasyon geçiren Hülya Koçyiğit, Habertürk’e konuştu. Ünlü sanatçı Hülya Koçyiğit, “Toplantıya yetişmek için acele ederek koşmaya başladım. Yerdeki boşluğu göremeyince bunlar oldu. Ne badireler atlattım, bunu da atlarım. Allah herkesi kazadan, hastalıktan korusun. Çok büyütülecek bir şey değil. Bir süre evde olacağım. Yoğun iş programım vardı ama artık ne yapalım, evde uzanırken halletmeye çalışacağım.” ifadeleriyle açıklamada bulundu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler