Ana SayfaÜnlülerOnur Tuna'nın Tuvana Türkay'a Tepkisi Sert Oldu!

İlgili Postlar

Onur Tuna’nın Tuvana Türkay’a Tepkisi Sert Oldu!

Bir süredir birlikte olduğu iddia edilen Onur Tuna ve Tuvana Türkay arasında işlerin ters gitmeye başladığı geçtiğimiz gün düzenlenen “Ağır Romantik” filminin galasında ortaya çıkmıştı. Galada Tuvana Türkay’ın sözlerine yorum yapmayan ve birlikte fotoğraf çektirmeye devam eden Onur Tuna’nın Tuavana Türkay’a tepkisi sert oldu. İşte gündeme damgasını vuran olayın detayları;

Sosyal Medya Ele Verdi

“Yasak Elma” dizisinden sonra “Mucize Doktor” dizisiyle ekran karşısına geçerek izleyicilerden tam not alan Onur Tuna’nın bir süre önce gönlünü Tuvana Türkay’a kaptırdığı iddia edilmişti. İlişki hakkında herhangi bir açıklama yapmayan ikilinin sosyal medya paylaşımlarına sürekli yorum yapması ve birbirlerine üstü kapalı göndermeleri bu aşkın kanıtı sayılırken “Ağır Romantik” filmindeki evlenme teklifi sahnesiyle de çok konuşulmuşlardı.

Tuvana Türkay’ın Onur Tuna’ya Samimiyetsiz Göndermesi!

Tuvana Türkay Onur Tuna’yı Fena Bozdu

Uzun bir süredir birlikte olduğu iddialarıyla gündeme gelen ikili arasında soğuk rüzgarlar estiği ortaya çıktı.  “Ağır Romantik” filminin galasında Tuvana Türkay‘ın Onur Tuna’ya laf sokması olay oldu. Film hakkında Onur Tuna’nın “Eğlenerek bu işi yaptık birlikte güzel sahnelerimiz olduğuna inanıyoruz” yorumuna karşılık olarak “Çekerken çok eğlendik umarım izleyenlerde bunu hissederler klişesine girmeyeceğim. Hiç kimse çektiği filmle alakalı ben çok kötü bir film çektik izlemeyin demez.” yorumunu yapan Türkay’ın sözleri karşısında Onur Tuna’nın şaşkınlığı ve siniri gözlerden kaçmadı.

Tuvana Türkay Kimdir?

Onur Tuna’nın Tuvana Türkay’a Tepkisi Sert Oldu!

Tuvana Türkay ve Onur Tuna‘nın başrollerinde olduğu “Ağır Romantik” filminin galası bir anda bir düello alanı oldu. Onur Tuna’nın sözlerine beklenmedik bir tepki veren Tuvana Türkay hakkında yapılan haberleri dava etmekle tehdit eden bir sosyal medya paylaşımı yaparken Onur Tuna Türkay’ı tüm sosyal medya hesaplarından sildi.

Onur Tuna Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler