Ana SayfaDedikoduOnur Tuna'dan Aşk Dolu Doğum Günü Kutlaması

İlgili Postlar

Onur Tuna’dan Aşk Dolu Doğum Günü Kutlaması

Başrolünde oynadığı ‘Mahkum’ dizisinin ikinci sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanan Onur Tuna’nın birkaç ay önce kendisi gibi oyuncu Yasemin Yazıcı ile aşk yaşadığı oraya çıkmıştı. Aşklarını sosyal medya hesaplarından yayınladıkları karelerle duyuran ünlü çiftten Yazıcı, bugün 25 yaşına bastı. Onur Tuna’dan aşk dolu doğum günü kutlaması geldi. Güzel oyuncu, Tuna’nın paylaşımına kayıtsız kalamadı. İşte detaylar;

Aşklarını Sosyal Medyadan Duyurdular

‘Mahkum’ dizisinde ‘Fırat Bulut’ karakterine hayat veren ve şimdilerde dizinin ikinci sezonu için gün sayan Onur Tuna (37), geçtiğimiz ocak ayında oyuncu Hande Doğandemir ile ilişkisini sonlandırmıştı. Bundan aylar sonra yakışıklı oyuncunun kalbini ‘Son Yaz’ dizisiyle tanınan Yasemin Yazıcı’ya (25) kaptırdığı ortaya çıkmıştı. Aralarında 12 yaş fark olan oyuncu çift, aşklarını sosyal medyadan yayınladığı karelerle duyurmuştu.

Geçtiğimiz haziran ayında Tuna ile bir karesini Instagram sayfasının hikayeler bölümünden yayınlayan Yazıcı, beyaz kalp emojisi koyduğunu fotoğrafta sevgilisini de etiketlemişti.

2.8 milyon takipçisi bulunan Onur Tuna ise, Yazıcı’ya verdiği bir pozunu yayınlayarak; aynı güzel oyuncu gibi kalp emojisi ekleyip, sevgilisini etiketlemişti. Tuna’nın kısa sürede 63 bine yakın beğeni ve 2 bine yakın yorum alan gönderisi, sosyal medyada gündem olmayı başarmıştı.

Onur Tuna’dan Aşk Dolu Doğum Günü Kutlaması

Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten Yasemin Yazıcı, bugün 25 yaşına bastı. Şimdilerde rol aldığı dizinin yeni sezon çekimleriyle meşgul olan Onur Tuna da kendisinden 12 yaş küçük sevgilisinin doğum gününü Instagram hesabından yayınladığı fotoğrafla kutladı.

Yazıcı ile çekilen fotoğrafını siyah-beyaz olarak paylaşan Tuna, gönderisine; “Güzel sevgilim. iyi ki… İyi ki doğmuşsun. sen hep yanımda, önümde ol” notunu düşerek, kalp emojisi koydu. Yakışıklı oyuncunun bu paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelirken, Yazıcı da sevgilisinin paylaşımına kayısoz kalamadı.

37 yaşındaki Onur Tuna’nın paylaşımını kendi Instagram hesabının hikayeler bölümünden yayınlayan Yazıcı, paylaşımına; “Biraz duygusallaştım” notunu düştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler