Ana SayfaDizilerÖlüm Terapisi Nedir? Ölüm Terapisi Gerçek Mi? Gecenin Ucunda Dizisi...

İlgili Postlar

Ölüm Terapisi Nedir? Ölüm Terapisi Gerçek Mi? Gecenin Ucunda Dizisi…

Sevdiğimiz birini kaybettiğimiz zaman bu duruma alışmak, kabullenmek oldukça zordur. Çoğu kişi ölüm konusunu konuşmaktan kaçınmaktadır. Sevdiğimiz birisini kaybetme düşüncesi, kendi ölümümüzü düşünmek hep zor gelmiştir. Bu yüzden de birçok kişi sevdiği birisini kaybettikten sonra terapiye başvurmaktadır. Bununla birlikte dizilerde, filmlerde de bu konularda sıklıkla yer verilmektedir. Bazen kişi bir ölüm yaşamasa da yaşadığı sıkıntılardan dolayı bambaşka kişi olmak ister ve çeşitli yöntemlere başvurur. Dün birçok kişi Star TV’de yayınlanan Gecenin Ucunda dizisinde yer alan ölüm terapisini araştırmak istedi. Ölüm Terapisi Nedir? Ölüm Terapisi Gerçek mi? Sizlerle paylaşacağız…

ölüm terapisi nedir
ölüm terapisi

Star TV’de yeni yayınlanan Gecenin Ucunda dizisindeki ölüm terapisi herkesi meraklandırdı. İnsanlar sevdiklerini kaybettiklerinde yas dönemine girebilirler. Yas sürecinde zihinsel ve fiziksel birtakım değişiklikler meydana gelebilir. Bu süreçte olan kişiler bazen boğulacak gibi, bazen nefes alamıyor gibi hissedebilirler. Bununla birlikte sürekli bir şey olacak korkusu ile tedirgin yaşayabilmektedirler. Bazen yas sürecinde şok ve inkar durumu gerçekleşebilir, kişi gerçeği kabul etmek istemez ve yaşadığı durumu kabullenmeyebilir. Bu süreçte bir uzmanın yardımını almakta fayda var.  Bazen bir ölüm ve yas yaşamasalar da kişiler farklı bir kişi olmak, mevcut hayatından kaçmak ister. Bir değişikliğe girmekten korkan insanlar ise farklı yöntemlerle bu durumdan sıyrılmak istemektedirler.

 

ölüm terapisi nedir
ölüm terapisi nedir

Yas döneminde bazen pişmanlıklar hatırlanır ve bu pişmanlıklar bir çözüme kavuşturmak istenebilir.  Gecenin Ucunda dizisinde yer alan ölüm terapisi gerçek mi? İnsanlar pişmanlıklarını, sorunlarını çözebilmek için bu terapiye mi başvuruyor? Sizler için paylaşıyoruz.

gecenin ucunda dizisi
gecenin ucunda ölüm terapisi

Araştırmalarımız doğrultusunda ölüm terapisi dediğimiz şey tam olarak böyle bir şey değil. Ölüm terapisinde çeşitli yöntemler uygulanarak kişinin pişmanlıkları, üzüntüleri, içinde tuttuğu şeyler ortaya çıkartılabilir ama dizide yer alan yöntem uygulanmamaktadır.

İlgili sahneyi aşağıda sizlerle paylaşıyoruz: 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler