Ana SayfaDizilerMasterChef Türkiye 25 Ekim 2022 Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef Türkiye 25 Ekim 2022 Hangi Takım Kazandı?

TV8 ekranlarında yer alan MasterChef Türkiye’de dün haftanın ilk takım oyunu gerçekleşti. İki takım arasında rekabetin bol olduğu bir mücadele gerçekleşti. Biliyorsunuz ki takımlar yeniden belirlenmişti, yeni takımlar arasında ilk defa bir düello gerçekleşti. Mavi ve kırmızı takım en iyi pideyi yapabilmek için yarıştı. MasterChef Türkiye 25 Ekim 2022’de neler oldu? Hangi takım kazandı? Hepsine haberin devamından ulaşabilirsiniz…

masterchef türkiye
masterchef türkiye 25 ekim 2022

MasterChef Türkiye Hangi Takım Kazandı?

Kırmızı ve mavi takım olarak ayrılan yarışmacılar haftanın ilk takım oyununu oynarken, en iyi pideyi yapabilmek için yarıştılar. Şefler , takım kaptanlarına yemek ve yarışmacı eşleşmelerini yapmalarını istedi. Verilen yemekler ve eşleşmeler şu şekilde: 

Trabzon Yağlı Pide – Büşra ve Gamze
Develi Cıvıklısı: Metin ve Görkem
Bıçak Arası: Tayfun ve Kıvanç
Tahinli Pide: Serpilay ve Tolga
Patatesli Kır Pidesi: Fatma Nur ve Barış
Bafra Pidesi: Yağız ve Burak
Cantık Pide: Burak Kaya ve Ayaz

masterchef türkiye 25 ekim
masterchef türkiye 25 ekim

Jüri değerlendirmesi sonucunda mavi takım kazandı. Bununla birlikte kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık oyununa çıktı. Aynı zamanda tabakları değerlendirmeye alınmayan Tayfun ve Kıvanç hakkında Danilo Şef, “Verilen üründen çok uzak olmasından ötürü iki ismin de tabağı değerlendirilmeye alınmadı.” ifadesine yer verdi.

masterchef türkiye 25 ekim
masterchef türkiye 25 ekim

MasterChef Türkiye İlk Eleme Adayları Kim Oldu?

Bireysel dokunulmazlık için yarışan yarışmacılar kahve ve beyaz çikolata ile yaratıcı tabaklar çıkarabilmek için uğraştılar. En doğru ve en lezzetli tabağı çıkaran isim Büşra oldu. Bununla birlikte Büşra, eleme adayı olarak Burak Kaya’yı potaya göndermeyi tercih etti. Tayfun’un tercihi ise Serpilay’dan yana oldu. Böylece Burak Kaya ve Serpilay eleme potasına gönderildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler