Ana SayfaDizilerYalı Çapkını dizisinin İfakat karakteri çok zorluklar yaşamış!

İlgili Postlar

Yalı Çapkını dizisinin İfakat karakteri çok zorluklar yaşamış!

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını izlenme rekorları kırmaya devam ediyor! Dizinin birçok karakteri ne kadar sevilse de, sevilmeyen karakterler de bir o kadar fazla.  Son bölümde iyice kafası karışan ve yeni bölümü bekleyen seyirciler, şimdi de Yalı Çapkını dizisinin İfakat yengesinin hayat merak etmeye başladı. Bildiğiniz üzere İfakat karakterini Gülçin Santırcıoğlu canlandırıyor.

Gülçin Santırcıoğlu Kimdir? 

ifakat
ifakat

Biliyorsunuz ki Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerinde yer aldığı Yalı Çapkını dizisi gerçek bir hayat hikayesinden uyarlandı. Durum böyle olunca karakterlerin hayatları da bir o kadar merak ediliyor.  Dizinin yazarı, psikolog Gülseren Budayıcıoğlu, “Bu Yalı Çapkını’nın hikayesi benim çok sevdiğim bir hikaye. Tabii ki gerçek bir hikayeden alındı. Her karakterin ayrı bir hüznü ve sıkıntısı var. Bakalım siz hangi karakterle empati yapacaksınız” sözlerini dile getirmişti.

 

ifakat
ifakat

Gülseren Budayıcıoğlu’nun yaptığı açıklama ile dizi karakterleri iyice merak edilmeye başlandı.  Yalı Çapkını dizisinin ana karakterlerinden olan İfakat’ın yaşadıkları ortaya çıktı ve sevenlerini oldukça üzdü! Her bir karakterin ayrı bir hikayesi olduğu gibi, İfakat’ın da yürekleri dağlayan bir hikayesi olduğu ortaya çıktı.

ifakat
ifakat

Yalı Çapkını dizisinin izleyicileri sosyal medyada dizi ile ilgili ilginç iddialar ortaya attılar.  Yer alan iddialara göre; Dizide aşk yaşayan İfakat ve Orhan aslında İfakat ve kocası tanışmadan önce aşk yaşıyorlarmış. Fakat Orhan’ın abisi İfakat’ı isteyince Orhan duruma boyun eğmek zorunda kalmış.  Bununla birlikte Orhan’ın abisi ölmeden önce de İfakat ile birliktelik yaşadığı iddialar arasında yer alıyor.  İfakat’ın aile evine dönememesi ise İfakat’ın ailesinin durumdan haberdar olması ve onu kabul etmemelerinden kaynaklandığı sosyal medya gündeminde yer alan iddialardan birisi oldu.

 

 

Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? İfakat sizce iyi bir karakter mi?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler