Ana SayfaÜnlülerÖlen babasının cesediyle selfie çekilip paylaştı!

İlgili Postlar

Ölen babasının cesediyle selfie çekilip paylaştı!

Jelica Ljubicic, ölen babasının cesediyle selfie çekilip bir de paylaştı! Sırp şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Jelica Ljubicic, sosyal medya hesabından herkesi şoke eden bir paylaşım yaptı. Jelica Ljubicic, vefat eden babasının cesedi ile selfie yaptı ve hesabından paylaştı. Ünlü şarkıcı ve fenomenin bu paylaşımı şoke etti. İşte detaylar…

Jelica Ljubicic babasının cesediyle selfie yaptı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile fenomen haline gelen Sırp asıllı şarkıcı Jelica Ljubicic, son paylaşımı ile ‘pes’ dedirtti. Jelica Ljubicic, babası vefat eder etmez hemen eline cep telefonunu aldı ve babasının cesedi ile selfie yaptı.

Sosyal medyada eleştirildi

Babasının cesedi ile yaptığı selfie fotoğrafını sosyal medya hesabından “Baba, huzur içinde uyu” notu ile paylaşan Jelica Ljubicic, bu ilginç paylaşımı ile tepkilerin de hedefi oldu. Jelica Ljubicic’nin birçok takipçisi, babasının ölümünü bile Instagram hesabına alet ettiğini savundu. Bir takipçisi “Sadece hasta bir insan bunu yapabilir.” şeklinde yorum yaptı. Sırp şarkıcı, model ve sosyal medya fenomeni olarak tanınan Jelica Ljubicic, babasının cenazesi ile yaptığı paylaşımın ardından eleştiri oklarının hedefi oldu.

Üzüntüsünü de sosyal medyada paylaştı

Jelica Ljubicic, fotoğraf paylaşımının ardından sosyal medya hesabından babasının vefatından dolayı ne kadar üzgün olduğunu “Savaşabileceğimiz kadar savaştık ancak bu bizim seçimimiz değil. Bizi 67 yaşında bıraktı. Babamız olduğun için teşekkür ederim.” şeklinde paylaşımı ile ifade etmeye çalıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler