Ana SayfaÜnlülerEge’nin Hamsisi turizmi patlatır mı?

İlgili Postlar

Ege’nin Hamsisi turizmi patlatır mı?

TRT 1’de yayınlanan Ege’nin Hamsisi’nin bölge turizmine de katkı sağlayacağı konuşuluyor. İşte Ege’nin Hamsisi ile ilgili gündemde konuşulanlar.

TRT 1’de ilk bölümü ile ekranlara geldikten sonra oldukça konuşulan Ege’nin Hamsisi, bölgenin tanıtılması adına oldukça destekleniyor. İzleyenlerin bölge hakkında daha fazla bilgi alması ve hatta mutfak kültürünü öğrenmesi adına dahi çok farklı detayların yer aldığı dizinin bölgenin tanıtımında da etkili olması bekleniyor. Ege’nin Hamsisi ile ilgili bugün köşesinde bir yazı kaleme alan Sina Koloğlu da bu detaya dikkat çekerken dizi için “Turizmi patlatır” başlığını kullandı.

Ege’nin Hamsisi 2. fragmanı yayınlandı

Ege’nin Hamsisi turizmi etkileyebilir

Köşesinde Ege’nin Hamsisi ile ilgili detaylı bir yazı hazırlayan Koloğlu’nun dizi hakkındaki görüşleri şöyle; “Bu dizi, TRT için pek bir önem arz ediyor. Ekranda ‘Ege’nin Hamsisi’nin tanıtımı fevkâlade geniş kapsamlı yapıldı. Yöresel kelimeler ve yemeklere bakmadan izleyeceksiniz. Enteresan olan tarafı da bu… Şive halleri rahatsız etmiyor değil ama bir süre sonra konunun gidişatı sarıyor izleyeni. Yöre ve oyunculuk, idare eder pozisyona geçip, hadisenin önemi ortaya çıkıyor. Bu diziyi iki hafta izleme, kaldığın yerden devam et, ‘Ne olmuş acaba?’ diyerek, yakalarsın. Süreklilik var enteresan bir şekilde… Ege ve Karadeniz’deki turistik çekimler, tek kelimeyle şahane… İnternetten otel aramaya gerek yok, diziyi izle, kapağı at… Uğur Çavuşoğlu (Şevket) bize, ‘nasıl oynanır, nasıl şive olur’un dersini veriyor. Onu izlemek ayrı bir keyif.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler