Ana SayfaÜnlülerArif Susam korkuttu! Ünlü ismin sağlık durumu ne?

İlgili Postlar

Arif Susam korkuttu! Ünlü ismin sağlık durumu ne?

Son gelen Arif Susam haberleri hayranlarını korkuttu. Ünlü isim acilen ameliyata alındı. Peki, şimdi Arif Susam’ın sağlık durumu ne?

Sağlık kontrollerini aksatmayan ve verdiği röportajlarda da sağlığına dikkat ettiğini söyleyen Arif Susam, son rutin kontrolünde kalp damarlarındaki daralmayı öğrendi. Doktorlar tarafından fark edilen bu durum sonrasında sanatçı ameliyata alındı.

Arif Susam kimdir?

Arif Susam ameliyat oldu, stent uygulaması yapıldı

Arif Susam için yapılan sağlık kontrollerinde kalp damarlarından dördünün yüzde 90 oranında daralmış olduğunun fark edilmesi ile birlikte sanatçı ameliyata hazırlandı. Memorial Şişli Hastanesi Girişimsel Kardiyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Servet Öztürk tarafından gerçekleştirilen ameliyat başarılı bir şekilde tamamlanırken Arif Susam’a stent takıldığı öğrenildi. Ameliyat sonrasında 1 gün hastanede tutulan sanatçının bugün itibari ile hastaneden çıkarıldığı öğrenildi. Arif Susam’ın sağlık durumu ile ilgili gelişmeler de bugün duyulurken, sanatçının herhangi bir sağlık tehlikesi yaşamadığı ve bundan sonraki süreçte kontrollerin devam edeceği belirtildi.

Bugüne kadar çok ciddi sağlık sorunu yaşamayan ve kontrollerini aksatmayan sanatçının dört damarında da yüzde 90 daralmanın olması dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler