Ana SayfaÜnlülerOktay Kaynarca ve Kıvanç Tatlıtuğ Haluk Levent İle Depremzedelere Yardım Toplayacak!

İlgili Postlar

Oktay Kaynarca ve Kıvanç Tatlıtuğ Haluk Levent İle Depremzedelere Yardım Toplayacak!

Yaşanan deprem felaketleri sebebiyle ilk günden beri bölgeye her türlü yardım ve iletişim desteği sağlayan Ahbap derneğinin  kurucusu şarkıcı Haluk Levent’i dostları yalnız bırakmıyor!  Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve Oktay Kaynarca deprem bölgesinin ihtiyaçlarını karşılamak için Haluk Levent ile her türlü yardıma koşmaya hazırlanıyor.

Haluk Levent deprem
Haluk Levent deprem

Türkiye’de 10 ili etkileyen depremlerin üzerinden 75 saatten fazla bir süre geçti.Ölü ve yaralı sayısı yükselmeye devam ederken arama kurtarma çalışmalarıda devam ediyor. Depremzedeler için kampanya başlatan ve afet bölgesine giden Haluk Levent, Twitter hesabından paylaşım yapmaya devam ediyor.

Ünlülerden deprem yardımları 

Levent “Bölgenin acil ihtiyaçları için İstanbul’a geldim. Çadırdan jeneratöre, güneş enerjisi şirketlerinden, yemek şirketlerine kadar bir dizi firmayla pazarlık yaparken yanımda sıkı pazarlık yapacak Kıvanç Tatlıtuğ, Oktay Kaynarca gibi dostlar olacak. Her yerle görüşeceğiz” dedi.

Ayrıca Oktay Kaynarcanın yapım ortağı olduğu “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin ışık ekibini ve karavanlarını da bölgeye gönderdiği öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler