Ana SayfaÜnlülerOyuncu Can Yaman’da Ahbap’a Bağışını Gönderdi

İlgili Postlar

Oyuncu Can Yaman’da Ahbap’a Bağışını Gönderdi

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve yürekleri dağlayan 2 büyük depremin etkisi hâlâ sürüyor. Yalnızca Kahramanmaraş’ta olmayıp 10 ililde büyük ölçüde etkileyen bu deprem sonucunda birçok yapı yerle bir olmuş hatta bazı mahalleler neredeyse tamamı yıkılmıştır. Ülkece birlik olunan bu günlerde yurt içi ve yurt dışı pek çok destek gönderiliyor. Destek ve yardım furyasına ünlü isimlerin de katıldığı görülüyor. Genel olarak magazin haberlerinde sıkça adı geçen Can Yaman’da bağış yapan ünlüler arasında yerini alıyor.

Can Yaman’da deprem bağışı yapan ünlüler arasında!

Haluk Levent öncülüğünde hayatını devam ettiren Ahbap derneği, yardımlaşma ve dayanışma temelli bir sivil toplum kuruluşu olarak biliniyor. Özellikle doğal afet anında birlik olunarak çalışmaların yapıldığı bu derneğe pek çok bağış desteği de gerçekleşiyor. 6 Şubat gecesi 7.4 ve gündüzünde yaşanan 7.7 şiddetindeki 2 deprem bölge ve çevresini büyük bir enkaz ortamına dönüştürdü. Sonucunda pek çok yerden yardım ve destek gelmeye başladı.

Ahbap derneği de bu süreçte olabildiğince yardım sürecini arttırmaya ve hızlandırmaya çalışıyor. Süreç içerisinde de bağışları kabul ediyor. Bağış yapan kişiler arasında ünlüler de yer alıyor. Bağış yapan ünlüleri tek tek açıklayan Haluk Levent bağış faturalarını da açıklayacağını duyurarak her şeyin şeffaf şekilde ilerlemesi için uğraşlarını sürdürüyor. Bağış çemberine Can Yaman’ın da katıldığı görülüyor. Birbirinden farklı pek çok projeye imza atan Can Yaman, Türkiye’de başladığı oyunculuk kariyerine İtalya’da devam ediyordu. Bir süredir yurtdışından hayranlarıyla da ses getiren oyuncu kariyerini yurtdışına açmıştı. Dizi projeleriyle bildiğimiz oyuncu bir süredir sessizliğini koruyordu. Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap derneğine bağış yaparak kendisini hatırlatmış oldu. 250 bin TL’lik bağış yapan oyuncu Can Yaman yaşanılan bu olay için desteğini göstermiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler